Cautare

133 de rezultate pentru "demisii" (3.16 secunde)
Ce frumos si ideal ar fi un DNA total independent si care sa determine demisii in valuri. Cercetatii - pa si la gara!
Pai atunci... de ce sa ne mai chinuim cu un alt ministru, cu scandalul lui si cu alte si alte demisii?
"Gura lumii" cere si alte demisii. Partea proasta e ca placerea de a barfi ajunge sa-si fie suficienta siesi. Barfim si "ne racorim".
Deocamdata sa vedem cum spalam aparentele acestor demisii in lat. S-ar putea explica prin importanta deosebita pe care o avea personajul care le-a determinat, dar atunci ne-am pune singuri cenusa in cap, pentru ca nu am fost in stare sa gestionam situatia.
Demisii, demiteri, remanieri, toate acestea de dragul spectacolului politic doar pentru ca politicienii natiunii sa aiba motiv sa apara pe sticla sau in primele pagini ale jurnalelor.
PD-ul din Constanta si organizatia actualului ministru al Integrarii, Anca Boagiu, se dadeau de ciment, solicitau audiente la presedintele partidului de la acea data, amenintand cu demisii.
Tardivele ei demisii, din Parlament si din PLD, nu se mai pot interpreta ca gesturi morale. Mona Musca paraseste scena politica fortata de imprejurari, incercand sa salveze ceea ce mai poate salva - ceva imagine personala si cateva procente ale partidului.
Cand ai in ADN genele stramosului primordial Adam, poti sa spui ca toata lumea este a ta. In sensul ca esti tot atat de prezent in ea pe cat este Dumnezeu in toate cele pe care le-a creat;
migratii, un nou partid, biletele, demisii, demiteri, discutii despre suspendarea sa... Plecarea de la Cotroceni a Adrianei Saftoiu reprezinta un moment crucial pentru presedintie.
Nu ma refer la exemplele negative de politicieni care nu si-au mai tinut cuvantul dat (chiar in cazul unei anuntate demisii), ci la purtarea acestora din ultima vreme, in special in ziua cea mai lunga si dupa.
Nu mai discutau despre demisii, nu mai cautau tapi ispasitori, nu se mai invocau congrese sau remanieri.
Desi se intampla in ograda "concurentei", urmaresc fara bucurie demisia (liber-impusa) lui Alexandru Seres din functia de redactor-sef al Jurnalului bihorean, cel mai citit ziar, cel mai occidental, cel mai, cel mai, cel mai...
Compania are acum in jur de 2.700 de angajati dupa 3 saptamani de concedieri. Twitter avea aproape 7.500 de angajati inainte sa vina Musk la conducere.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com