Cautare

62878 de rezultate pentru "decesele din romania" (4.32 secunde)
- continuare -Agentii KGB raman doar o ipoteza de lucru neconfirmata cu dovezi concludente(II) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca nu contesta existenta unor agenti straini in Romania cu anumite planuri de actiune, insa implicarea acestora in izbucnirea revoltei populare de la Timisoara reprezinta o negare a unui adevar istoric, a faptului ca:oamenii s-au revoltat la gandul ca Ceausescu refuza sa se predea in fata Istoriei.
majoritatea saracilor Europei traiesc in zonele rurale romanesti Cei mai multi dintre saracii Europei traiesc in zonele rurale din Romania, ceea ce ar recomanda agricultura ca sector prioritar intr-o viitoare strategie de dezvoltare a Romaniei, a declarat marti Peter Harrold, directorul Bancii Mondiale pentru Europa Centrala si de Est, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Horatiu Ioani este un tanar neurochirurg care a renuntat la slujba si viata din strainatate. El s-a intors in Romania pentru a pune bazele sectiei de neurochirurgie de la Spitalul Clinic Colentina din Bucuresti.
Romania Libera: ... Ilie Serbanescu) Aberatii peste aberatii au putut fi auzite din partea companiilor vizate ti menestrelilor aflati in solda lor.
Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat recent, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustnute in Romania.
GRECIA-ROMANIA, meci duminica, 7 septembrie in direct la TV, in preliminarii la Euro 2016 GRECIA-ROMANIA, MECIUL DIN PRELIMINARIILE EURO 2016, va avea loc duminica, 7 septembrie, la Atena. ... Meciul GRECIA-ROMANIA incepe la ora 21:45.
„Din experienta mea, am descoperit ca românii sunt calzi, deschisi si prietenosi.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
In radioterapie, situatia in Romania este ingrijoratoare. ... OANA BUGEAG) (continuare) IN TOATA ROMANIA, LA 20 DE MILIOANE DE OAMENI, SUNT DOAR 25 DE ACCELERATOARE - Dupa caderea lui Ceausescu, nu v-ati gandit niciun moment sa va intoarceti in tara?
Zarul Financiar il citeaza pe Patrice Lespagnol, seful Carrefour Romania, care anunta noul pariu: ... Puteti citi in continuare planurile Carrefour pentru Romania. ... • Este la prima experienta pe piata romaneasca si al treilea director al Carrefour Romania.
1989 - 2009 - Viziune si Perspective dupa 20 de ani de Tranzitie", organizata la Bucuresti de Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena. ... "Felicit Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena pentru organizarea acestei conferinte.
Senatorul Ioan MANG a sustinut o declaratie politica intitualta "Traian Basescu trebuie sa lase Romania sa respire", pe care o puteti citi in continuare.
Fundatia Carrefour prezinta proiectele de responsabilitate sociala sustinute in Romania Fundatia Carrefour si Carrefour Romania au prezentat, in cadrul unei conferinte de presa, strategia de responsabilitate sociala a retailerului si proiectele de CSR sustinute in Romania.
Puteti citi in continuare partea a doua a discursului lui Sorin Oprescu, din 5 octombrie, de la Hotel Caro. ... Din cauza acelora care au siluit politica romaneasca. ... Din cauza acestor lideri smecheri, combinatori si manipulatori, oamenii din partide si partidele, nu se mai pot manifesta asa cum trebuie.
De ce e importanta, nu doar pe plan bilateral, vizita lui Francois Hollande in Romania (Autor: ... Vizita in Romania a lui Francois Hollande are inainte de toate o valoare nu doar simbolica ci si politica:
Romania va scadea anul viitor zece pozitii, ajungand pe locul 55, intr-un top al Bancii Mondiale (BM) privind cele mai favorabile conditii pentru dezvoltarea afacerilor, in urma unor tari precum Bulgaria, Azerbaidjan, Botswana sau statele Baltice.
Romania are asigurarea ca dispune de sprijinul FMI. Oficialul FMI a mentionat ca ar fi periculos pentru Romania sa renunte la masurile de ajustare adoptate".
Doamna Merkel a promis o apreciere echitabila a indeplinirii de catre Romania a crtiteriilor de aderare.
REWE Romania a lansat conceptul de Romania prin care comunica evolutia pozitionarii brandului Penny Market.
SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA? ... Unii zic ca din pacate nu se fac bani din arta. Altii afirma ca banii din arta se fac foarte greu. ... SE FAC BANI DIN ARTA, DIN DESEN SI PICTURA?
google-analytics.com