Cautare

403 de rezultate pentru "daniela" (4.26 secunde)
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Din distributie fac parte toti artistii teatrului Tanase in frunte cu ALEXANDRU ARSINEL, VASILE MURARU si VALENTINA FATU, ALEXANDRU LULESCU, ADRIAN ENACHE, LILIANA MOCANU, ANA MARIA DONOSA, NAE ALEXANDRU, CRISTIAN SIMION, ALIN GHEORGHISAN, BIANCA SÂRBU ROMANESCU, MIRELA VAIDA, DANIELA TANASE, RADU GHENCEA, MIRUNA BIRAU, OANA GHIOCA, DIANA RADU, MONALISA BASARAB, RALUCA GUSLICOV, ALEXANDRA PENCIU, ROBERT EMANUEL.
Peste 100.000 de romani risca sa-si piarda casele (Autor: Daniela Ivan) Dintre cei cu credite, 25% nu-si pot plati datoriile catre banci.
Atelierul a fost sustinut de Daniela Miscov si de Luciana Grosu. Biletul: 40 de lei/copil si insotitor. Participarea se face numai cu rezervare la adresele:
Atelierul va fi sustinut de Daniela Miscov. Biletul: 35 de lei/copil si insotitor. Participarea se face numai cu rezervare la adresele:
Daniela Sfrija - General Manager Brand Pilot: "Cel mai important e sa pastrati spiritul cardio mix! Da incredere, autoritate si castigi respect.
Ioana Ionita si Daniela Costea participa in acest week-end la targul organizat de Asociatia Colectionarilor si Anticarilor din Bucuresti, in curtea Palatului Sutu.
Daniela: "Sunt la a treia editie. Apreciez foarte mult atmosfera. Mi-a placut si de asta am revenit". Elena: "Sunt la a treia editie a concursului si am castigat prima editie!
De la redactie, Daniela Juncu, insarcinata cu chestiuni contabile, mi-a uns un dosar din care rezulta ca lucrez de peste 40 de ani in presa, ca am platit toate cotizatiile pentru varsta interdictiilor de optimism, ca am scris carti, o gramada, ca mi se canta poezii, vreo 200 si platesc la Uniunea Compozitorilor sume, ca sunt membru al Uniunii Scriitorilor, cu cotizatii la zi, de la 25 de ani.
Si Daniela Nastase, sotia fostului premier, a fost gasita vinovata in acest dosar. Aceasta a fost condamnata insa la inchisoare cu suspendare.
Ultima care a vazut-o pe Iulia este mama ei, Daniela Ionescu, cea care s-a despartit de copila, miercuri, in jurul orei 12.00, in statia de metrou Eroilor din Capitala.
Daniela Iacob, din Bucuresti - "Papusi si linguri pictate", Copii vor invata sa confectioneze papusi din linguri de lemn costumate (la alegere se vor confectiona o papusa cu fustita si cosite impletite sau un baietel cu papion) si sa picteze linguri de lemn cu motive traditionale.
Bugetul mediu alocat pentru aceste vacante incepe de la 395 euro de persoana, a explicat Daniela Dumitrica, Director Marketing Paralela 45.
Dr Mihai Calin, jurnalist euro-health.ro 16:40 â€" 17:00 Lupta pentru cresterea supravietuirii si a calitatii vietii in cancer, astazi Dr Daniela Zob, medic primar oncolog Institutul Oncologic Bucuresti (dialog moderat de dr.
Daniela Zob, IOB. Dimensiunea poverii bolii conform celui mai recent raport Global Burden of Cancer (publicat 28 mai 2015) disponibil aici si discutat aici (dr.
toate caile interne de atac au fost epuizate, inclusiv cea europeana. Un lucru este sigur: privirele se indreapta acum spre dr Daniela Simon care se ocupa de Vincent Lambert.
vedeta TV Oana Cuzino, actrita Daniela Nane, fotograful Mugur Varzariu si pianistul Nicolae Dumitru. Mai multe detalii despre programul de strangere de fonduri a Fundației World Vision Romania se pot gasi pe site-ul:
Paticipantii s-au bucurat si de prezenta d-nei Daniela Raiciu, director de marketing la firma Hofigal, sponsor al Universitatii Copiilor, iar pe 2 iulie dr.
La eveniment vor fi prezenti liceenii si profesorii echipelor calificate in finala, membrii juriului si Daniela Avarvare, PR Manager BASF Romania.
Daniela OPRIS; Prof. Dr. Alexandru OPROIU, Prof. Dr. Adrian RESTIAN, Conf. Dr. Claudiu MANEA; Prof. Dr. Cristian SERAFICEANU; Conf. Dr.
google-analytics.com