Cautare

202 de rezultate pentru "damian draghici" (2.90 secunde)
"In aceste zile facem o analiza a lucrarilor care s-au realizat prin programul SAPARD in perioada 2004-2007, in scopul verificarii modului in care s-au facut acestea, a corespondentei dintre proiect si lucrare si a efectuarii receptiilor la terminarea lucrarilor si a receptiilor finale, care se fac la aproximativ doi ani de la terminarea lucrarilor, pentru a se constata comportarea in exploatare a lucrarilor", a declarat purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului Judetean de Constructii, inspectorul Radu Damian.
Paul Damian, pe de alta parte, a luat in deradere aceasta datare". • Paul Damian este directorul stiintific al Muzeului National de Istorie a Romaniei din Bucuresti, principalul promotor al eliberarii primului certificat de descarcare de sarcina arheologica, anulat de instantele judecatoresti;
Anca Damian), Reteaua (r. ... Anca Damian (Aparte Film). ... Anca Damian. ... Catalin Draghici (Wise Factor Entertainment). Regia: Tudor Cristian Jurgiu Nu exista-n lumea asta.
Camelia Sucu, femeie de afaceri de succes, muzicianul Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, jurnalista Floriana Jucan, Edy Uzunov, proprietarul Regatta si Mihaela Nicola care este antrepenor in PR.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului din 22 Octombrie 2013, cu titlul "Amanarea aderarii Romaniei la Spatiul Schengen este inacceptabila!", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian DRAGHICI a sustinut o declaratie politica cu titlul: "20 noiembrie - Ziua Universala a Drepturilor Copilului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata: "10 decembrie -Ziua Internationala a Drepturilor Omului", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Politici de incluziune a romilor in Romania si in Uniunea Europeana", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul DAMIAN DRAGHICI si-a anuntat demisia din Camera superioara a Parlamentului Romaniei, urmand a activa in Parlamentul European: 'Domnule presedinte, stimati colegi, doamnelor si domnilor, Incepand cu data de 23 iunie 2014, demisionez din Senatul Romaniei, deoarece voi activa in Parlamentul European in urma alegerii mele ca eurodeputat.
Senatorul Damian Draghici a sustinut in plenul Senatului din 5 noiembrie 2013, o declaratie politica cu titlul: "Promovarea pe plan international a romanilor de valoare", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian DRAGHICI a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Ziua Patrimoniului Mondial UNESCO din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " SAPTAMANA SOLIDARITATII CU POPOARELE CARE LUPTA IMPOTRIVA RASISMULUI SI A DISCRIMINARII RASIALE", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Romilor", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut marti, 24 septembrie 2014, in plenul Senatului, o declaratie politica cu titlul: "Despre muzica, toleranta si armonie", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica cu titlul: "18 decembrie - Tripla sarbatoare care celebreaza toleranta si multiculturalitatea:
O importanta declaratie politica a senatorului UNPR Damian Draghici puteti citi in continuare. Declaratia se refera la duplicitatea presedintelui Basescu, care una spune si alta fumeaza in privinta problemei europene a romilor.
Senatorul UNPR Damian Draghici a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "20 februarie - Ziua Dezrobirii romilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare.
Europarlamentarul Damian Draghici, un mare artist de etnie roma, a publicat pe Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, pe care il puteti citi in continuare.
Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
cunoscuta ziarista si-ar fi permis sa il "tavaleasca" pe deputatul argesean Mircea Draghici intr-o emisiune, considerata de multi a fi un adevarat linsaj mediatic.
google-analytics.com