Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (2.65 secunde)
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.  Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia.
Directorul general al uzinei Dacia, Francois Fourmont, a declarat ca exista posibilitatea ca, in primavara, sa fie adoptate si alte masuri daca stabilirea, in ianuarie si februarie, a unor zile nelucratoare, "nu vor dezgheta piata".
Compania Dacia a produs anul trecut cu 19. ... Printre modelele produse de Dacia anul trecut au fost 83. ... Totodata, Dacia a produs 6. ... 569 de vehicule din gama Dacia Logan Berlina (-31. ... 787 de vehicule Dacia Logan Fourgon VAN (-682), 4. 881 de vehicule Dacia Logan Pick-up si 89.
Dacia Lodgy, asa se numeste masina de familie care va fi lansata in martie 2012 Dacia Lodgy este numele pe care il va purta al saptelea model din gama Dacia si care va fi dezvaluit in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.
Dacia vinde bine ' Piata auto de masini noi din Romania a inregistrat o crestere de 27,19% Marca romaneasca este in continuare lider in topul vinzarilor de la noi.
Dacia Logan a pus in vanzare modelul Pick-Up, un vehicul utilitar cu motoare pe benzina sau motorina, care iese in evidenta prin faptul ca este cea mai ieftina camioneta din lume.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Din 20 noiembrie, timp de doua saptamani, pe poarta uzinelor Dacia de la Colibasi nu va mai iesi nicio maaina.
In cele din urma Grupul Renault proprietarul Uzinelor Dacia de langa Pitesti si a societatii Automobile Dacia a decis sa lanseze si pe piata romaneasca incepand cu luna iunie a acestui an modelul Sandero diesel ce se comercializeaza in Franta inca din luna septembrie a anului trecut.
Dacia planuieste, pentru luna mai, lansarea la nivel comercial a modelului Duster, dupa succesul neasteptat de mare inregistrat in 2009 de marca romaneasca pe pietele europene.
Uzina Dacia Pitesti a produs autovehiculul cu numarul 2.500.000, un model Logan de culoare gri-perl echipata cu motor de 1,4 litri pe benzina, care a parasit, ieri, 8 ianuarie a.c.
Patronatul Comerciantilor si Producatorilor de Piese Auto din Romania (PCPPAR) acuza societatea Automobile Dacia ca incearca sa monopolizeze piata de piese auto pentru vehicule Dacia prin campaniile publicitare anticontrafacere.
Automobile Dacia, cel mai important constructor auto local, va prezenta pe piata cea mai puternica versiune de serie a modelului Logan, echipata cu motor de 1,6 litri pe benzina, cu 16 supape.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Renault va lansa marca Dacia pe piata britanica la inceputul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero si produs la Pitesti, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie, potrivit revistei online autocar.co.uk.
Dacia semnaleaza o noua tentativa de frauda in care persoane necunoscute se folosesc de numele companiei. ... Anuntul in cauza mentioneaza ca aceasta actiune ar fi derulata de catre Dacia in colaborare cu Guvernul roman".
La o zi dupa intoarcerea in tara, Sever Muresan a tinut o conferinta de presa, in care a facut precizari cu privire la acuzatiile ce ii sunt aduse si pentru care este judecat in prezent la instanta constanteana, respectiv de devalizare a Bancii "Dacia Felix".
Dacia lanseaza, pe 1 iulie, varianta restilizata a Loganului, pentru a creste vanzarile modelului si pentru a-l aduce la noua linie de design a producatorului, prezenta la Sandero.
Pretul crescut al carburantilor nu afecteaza avansul pietei auto si vanzarile Dacia, cel putin deocamdata, dar determina oamenii sa mearga mai putin cu masina, a declarat, miercuri, directorul comercial al Dacia Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel."Pretul crescut al carburantilor nu reprezinta deocamdata un pericol pentru vanzarile Dacia sau ale celorlalti jucatori de pe piata auto romaneasca.
google-analytics.com