Cautare

667 de rezultate pentru "crts tg mures" (6.70 secunde)
Consiliul National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) se va intruni sambata la Targu Mures pentru a alege noul presedinte al CNMT si pentru a stabili componenta comisiilor de specialitate, precum si a Comitetului Permanent al consiliului.
Traian Basescu a declarat presei, la Ludus, in judetul Mures, ca, in cazul in care nu mai castiga un mandat la Presedintie, nu isi face probleme, deoarece are "o meserie foarte buna" si nu va fi "un somer din politica".
Presedintele UDMR, senatorul Marko Bela, a declarat, astazi, dupa ce si-a exercitat dreptul constitutional la sectia din Sancraiu de Mures, ca a optat pentru o "schimbare" si pentru un Guvern "stabil".
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca nu vede utilitatea organizarii unui referendum in privinta Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, idee lansata de presedintele Comisiei de politica externa a Senatului, Mircea Geoana.
Andrassy Arpad a fost sustinut si de presedintele filialei Mures a Uniunii Civice a Maghiarilor din Romania, Berekmeri Sandor, care a fost de parere ca acest proiect este o “aberatie“.
Tibor a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui forum politic organizat la Targu Mures, ca proiectul este sub standardele dorite de minoritati.
Timis, Caras-Severin, Bistrita-Nasaud, Maramures, Arad, Sibiu, Brasov, Mures, Hunedoara, Alba si Cluj. In Salaj, inregistrarea si aprobarea cererilor s-a realizat prin intermediul Fundatiei Kallos Zoltan.
Primele mingi urmau sa fie donate ieri in judetul Dambovita, cu ocazia vizitei lui Adrian Nastase, actiunea continuand sambata si duminica in judetele Mures si Cluj, iar in perioada urmatoare si in celelalte judete.
Si Ovidiu Natea a fost votat, din nou, presedinte al organizatiei judetene Mures a PSD. Totodata, au fost reinstalati in functii Ilie Sarbu la Timis, Ion Vasile la Buzau si Ion Solcanu la Iasi.
- "Sunt, pasa, neam de beduin, Si de la Targu-Mures vin Pe smurdul meu sa jur!" Se-ncrunta Base: - "Esti nebun? Voiesti pe politruci sa-i pun Sa te dea cainilor?
Cazul Universitatii din Targu Mures - Nu cunosc deloc subiectul. Nu a ajuns la mine acest subiect la o eventuala mediere.
Targu Mures), Ciprian Dobre ar trebui sa invete mai multa maghiara". UPDATE 12:20 - Ungureanu a revenit in sala de plen insotit de trei dintre ministri Cabinetului sau.
In hotararea adoptata la Targu Mures se mai cere “desfiintarea imediata a tuturor formelor de discriminare negativa si a violentei care se rasfrange asupra maghiarilor din Ardeal si din Secuime“, precum si “legiferarea initiativelor referitoare la Statutul Autonomiei Secuimii si la Statutul Autonomiei Personale a maghiarilor din Ardeal“, cu respectarea principiului subsidiaritatii si al autoadministrarii.
Aflat intr-o vizita oficiala la Targu Mures, ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Wilfried Gruber, a declarat ca tara sa va sustine in continuare Romania in procesul de aderare la UE.
Cezar Sigmirean, Universitatea "Petru Maior", Targu-Mures; Conf. Dr. Elena Saulea, UNATC, Bucuresti; Ovidiu Simonca, jurnalist, redactor sef adjunct, "Observator cultural";
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu (foto), si-a lansat sambata la Targu Mures cartea “Adevarul despre Romania“. “Ideea centrala este foarte simpla:
Harghita, Covasna si Mures. Cum insa Romania este patria scenariilor, nu lipsesc nici vocile care sustin ca ar fi posibil ca UDMR, la intelegere cu Traian Basescu, sa forteze nota doar, doar o cadea cabinetul Tariceanu.
Cateva zeci de mii de persoane au participat sambata seara pe stadionul municipal din Targu-Mures la un concertul sustinut de formatia un-gara Omega, spectatorii huiduindu-l pe presedintele UDMR, Markó Béla, care a incercat sa sustina un discurs inainte de inceperea concertului.
El a sustinut ca, in timp ce autoritatile interzic arborarea steagului secuiesc pe institutiile publice din judetele Covasna, Harghita si Mures, steagul Bucovinei este arborat in mod oficial, cu ceremonie militara, preoti si oficialitati.
Romgaz a investit 5,5 milioane de euro pentru montarea a patru electrocompresoare de camp pentru gaze naturale in zona Sanmartin Mures.
google-analytics.com