Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (3.68 secunde)
Alexandra Damaschin (Cristi Tanase) - 22% 3. Bianca Dragusanu (Adrian Cristea) - 17% 4. Sandra Bachici (Laszlo Sepsi) - 8% 5.
La festivitate va participa si Cristi Sapunaru, in calitate de reprezentant al ultimei castigatoare a competitiei, FC Porto. Trofeul este o cupa din argint, cu o baza din marmura galbena, ce cantareste 15 kilograme, fiind proiectat si confectionat in atelierul Bertoni din Milano, in anul 1972.
Cristi Pustai. DINAMO: Balgradean - Scarlatache, Moti, D. Grigore, Pulhac - D. Stoica - L. Rus (46 Tucudean; 83 Luchin), Kone, C.
Eu zic sa aducem arbitri straini in ultimele 6-7 etape, ii transmit domnului Craciunescu sa taie in carne vie, ca sa nu se mai faca atata tam-tam si in campionatul viitor" Cristi Borcea, saptamana trecuta
Cristi Chivu a demarat ieri negocierile cu Inter Milano pentru prelungirea contractului scadent pe 30 iunie 2012. Runda inaugurala s-a terminat insa nedecis, deoarece exista neintelegeri intre cele doua parti legate de salariul oferit romanului de catre sefii clubului italian.
In semifinale s-au calificat clujenii. Pandurii, echipa antrenata de Constantin Frimu si Cristi Popescu, a avut un lot format din:
Dealtfel, actionarul Cristi Borcea a subliniat: "Aceasta finala conteaza foarte mult atat pentru echipa, cat si pentru suporteri. Conteaza sa castigam un trofeu.
"Va fi o finala a ranitilor, tinand cont ca ambele echipe au tintit castigarea campionatului, fara ca acest lucru sa se intample", a declarat, pentru Libertatea, actionarul dinamovist Cristi Borcea.
Intrebat daca mai spera sa-l faca pe Cristi Chivu sa revina la nationala, Piturca a spus: "Chivu trebuie sa-si doreasca sa vina, in ziua de azi e foarte imprtanta motivatia.
Nu plange dupa Chivu, dar dupa Mutu da Intrebat daca mai spera sa-l faca pe Cristi Chivu sa revina la nationala, Victor Piturca a facut o declaratie surprinzatoare, afirmand ca are nevoie de el, dar sa nu-si trateze colegii cu superioritate.
Andrei Bobonete - Andrei Crangus, Ionut Popescu, Alex Olteanu, Raul Constantinescu, Cristi Opritoiu, Adrian Nichifor, Titi Serban, Andrei Dobre, Stefan Baiaram, Marius Sultan, Alex Garbita, Aurel Manciu, Hristos Vadasis, Ionut Simeanu, Florin Grigorascu, Mario Modora, Ionut Carstea.
In locul suspendatului Cristi Tanase, l-a preferat pe Florin Costea, olteanul fiind, intamplator sau nu, si sugestia patronului Gigi Becali.
Tatarusanu - Gabi Matei, Chiriches, Gardos, Parvulescu - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Prepelita, Cristi Tanase - Adi Rocha COPENHAGA:
Steaua a avut mai multe ocazii pe parcursul partidei, iar Cristi Tanase a ratat un penalty in repriza a doua.
Jean Padureanu a primit trei ani de inchisoare, Cristi Borcea sapte ani, Mihai Stoica patru ani, George Copos cinci ani iar Victor si Giovanni Becali au fost condamnati la sapte respectiv opt ani de detentie.
Prima repriza a fost controlata de ros-albastri, care au fost mai periculosi, insa in startul reprizei a doua Cristi Tanase a vazut al doilea galben pentru o simulare si a fost eliminat.
Este meciul care l-ar putea aduce pe Cristi Chivu in premiera in postura de adversar al unei formatii romanesti, la aproape 14 ani de cand fostul capitan al nationelei Romaniei s-a transferat in strainatate.
"Chiar am simtit ca voi da gol, am facut pariu cu Cristi Tanase ca o sa dau gol si Piti cred ca m-a simtit ca o sa dau gol.
Duminica, in ultima zi a CE din Spania, Romania va mai avea reprezentari in finale la 4 rame fara carmaci masculin (in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea), dublu vasle feminin (Cristina Ilie-Ioana Craciun) si 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Craciun, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Ionelia Zaharia si Daniela Druncea).
In plus, calciomercat.com scrie ca Ana-Maria Prodan este impresara antrenorului "Pustai Selymes", site-ul italian incurcand numele a doi tehnicieni, Cristi Pustai si Tibor Selymes.
google-analytics.com