Cautare

178 de rezultate pentru "costi ionita" (3.51 secunde)
Sotii Florentina si George Ionita de la Natural Bucovinean au participat recent la targul de la Sala Dalles cu: ... Sora mea este cea care concepe retetele si ea si firma au certificat de calitate primit in Anglia", ne-a spus Florentina Ionita.
CACAN.ro a aflat ce ultim gest suprem a facut Catalina Ionita pentru iubitul ei. ... Din pacate visele Catalinei Ionita si a iubitului ei, Mihai Alexandru, au fost curmate in cateva clipe de flacarile care au mistuit vineri seara clubul Colectiv, din Capitala.
Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au finalizat urmarirea penala efectuata in cauza privindu-i pe inculpatii, cercetati in stare de arest preventiv, BUJOAICA NICULAE, DAVID FLORIN, zis "BUZETICA", IONITA ION, zis "SILE COROI", IORDAN VASILE, zis "BEBI" si SIMION DORU DANIEL.
sa te fereasca Zamolxe impreuna cu Iustin Parvu, Doru Bem si Costi Ionita, alaturi de top zece retete pentru combaterea mahmurelii sa ajungi sa depinzi vreodata de mine.
Tamy a devenit cunoscuta dupa ce a participat la preselectia Eurovision alaturi de Costi Ionita. De asemenea, piesa Teach Me a fost unul dintre hiturile anului 2011.
In acelasi timp, in 2008, Costi Ionita a inregistrat profit de 25.381 de lei, cu Party Radio si Party TV, operate de societatea Happy Media SRL.
acesta facand parte din trupa Viva, trupa infiintata de catre Costi Ionita, alaturi de foste componente din trupele Angels si Candy.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul".
Ion Ionita, primarul din Agigea, era de parere ca vizita lui Blaga nu avea nici un rost; ... Parerea lui Ionita nu a fost impartasita si de restul membrilor din forul de conducere a organizatiei judetene a PD.
Gazetarul din Salaj care i-a fost poetului prieten pana la moarte si care i-ar fi fost inspiratie pentru romanul Geniu pustiu Salajeanul care a avut privilegiul sa fie prieten cu Mihai Eminescu este scriitorul si gazetarul Ionita Scipione Badescu, personalitate care patroneaza, in prezent, Biblioteca Judeteana din Salaj.
Mica Valahie Aceeasi origine romana a romanilor din sudul Dunarii era invocata de Ionita cel Frumos, tarul Taratului Romano-bulgar, in corespondenta sa cu papa Inocentiu al III-lea.
Atunci, in opinia lui Ionita, fondurile vor putea fi mai usor atrase. ... Noi speram insa sa finalizam acest proces in Dolj din momentul in care vom deveni operatori", a incheiat Ionita.
Dincolo de rivalitatile politice, Sorin Ionita, presedintele Societatii Academice din Romania, atrage atentia ca "schema restructurarii nu a fost chibzuita si a fost facuta peste noapte", pentru ca, in opinia sa, sunt ministere in care chiar e nevoie de un numar mai mare de angajati.
Directorul regiei, Liviu Ionita, a sustinut prin telefon ca oamenii sai nu lucreaza, ci doar acorda "asistenta tehnica", desi jurnalistii se aflau chiar la locul interventiei, unde actionau personalul imbracat in echipamentul regiei si masini cu numerele acesteia. ... De fapt, nu noi lucram acolo", a afirmat Ionita.
Un nou termen in procesul intentat primarului Agigei, Ion Ionita, prin care acesta si acolitii lui sunt acuzati de inselaciune si de prejudicierea comunei cu peste 2 miliarde de lei, s-a desfasurat, ieri, la Tribunalul Constanta.
Alaturi de acestea, la recomandarea lui Emil Boc, conducerea judeteana a PD-L a luat in calcul excluderea din partid a primarului Ion Ionita de la Agigea, dar si a mangaliotilor Ioan Negrea si Dan Moldovan, pentru sabotarea partidului prin aliantele pe care acestia le-au incheiat la nivel local pentru turul 2 al alegerilor.
"Am gasit doar cateva dosare in biroul primarului, probabil ca Ion Ionita, fostul primar, le luase la rasfoit, in loc sa le lase in arhiva diferitelor departamente din cadrul institutiei", ne-a declarat Cristian Carjaliu.
"Mostenirea lasata de Ion Ionita, fostul primar, este foarte grea. ... Una dintre autorizatiile mentionate de Carjaliu a fost emisa chiar in luna mai a acestui an, cu doar o luna inainte ca Ionita sa piarda alegerile.
Silviu Ionita, inspector control trafic din cadrul ARR-ului Constanta, Ioan Alexandrescu ori Tipi Stan, ambii inspectori control trafic, sau - de ce nu - Marian Dima, cel ce a mai fost propus de PSD pe aceasta functie cu cateva luni in urma, atunci cand ministerul a mai avut o tentativa de a-l schimba pe Marian Butnaru de la conducerea autoritatii.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul".
google-analytics.com