Cautare

2721 de rezultate pentru "cosmin bonica ioan sanmartin" (2.98 secunde)
In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
Filip Albu) Duminica dupa Botezul Domnului (Inceputul propovaduirii Domnului) Matei 4, 12-17 In vremea aceea, auzind ca Ioan a fost intemnitat, Iisus a plecat in Galileea.
24 ianuarie 1859 â€" Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane sub Alexandru Ioan Cuza. Data de 24 ianuarie a ramas in istorie drept ziua in care s-a infaptuit Mica Unire sau Unirea Principatelor Romane, in timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza.
Federatia Patronilor Bihor a premiat cu 500 de euro pe cea care a creat logoul si sigla (Sapou) Federatia Patronilor Bihor si-a lansat, ieri, noua sigla si logoul pentru Centrul de Afaceri Exclusivist (CAE) care se va deschide pana la finele anului in Sanmartin.
Ioan Lucian, presedintele FPB, a declarat ca scopul intalinirii a fost nivelul taxelor locale pentru hotelieri. ... De asemenea, Alba Iulia, Sanmartin - 5%.
La Primaria Generala mai candideaza Vasile Lincu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ioan Ionita Teodosiu (Partidul Alianta Socialista) si independentul Nicusor Daniel Dan, presedinte al Asociatiei "Salvati Bucurestiul".
In cadrul Primariei Municipiului Mangalia a avut loc vineri, 5 august, sedinta Consiliului Local, in cadrul careia cele mai „fierbinti“ probleme la ordinea zilei au fost cele privitoare la modificarea pretului gigacaloriei si cel al eliberarii postului de consilier al PD-istului Ioan Negrea.
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
Traditia sarbatorii Sanzienelor, a Solstitiului de vara si a zilei Sfantului Ioan Botezatorul (Autoare: ... Se spune ca mai ales in aceasta noapte (23-24 iunie, noaptea premergatoare zilei Sfantului Ioan Botezatorul) cei norocosi pot intalni Sanzaienele.
Dorel Talpos - Marghita, Ioan Lucaciu - Stei, Costel Sirghie - Nucet, Florin Porge - Vascau, Arsenie Marosan - Balc, Sorin Degau - Buntesti, Ioan Lazau - Cabesti, Florin Corb - Ceica, Gheorghe Huple - Ciumeghiu, Ioan Irimie - Cociuba Mare, Nicolae Onica - Cristioru de Jos, Nicolae Neag - Dobresti, Sabina Farcuta - Dragesti, Aurel Bejan - Gepiu, Dan Tiurbe - Madaras, Saveta Osvat - Pietroasa, Dan Ile - Tarcaia si Ioan Balint - Uileacu de Beius din partea PD-L;
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Cu acest prilej va avea loc si lansarea noii pagini de internet a sculptorului Ioan Bulborea (www.bolborea.ro), autorul proiectului artistic dedicat centenarului marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 (foto), care va fi amplasat in Piata Alba Iulia, din Bucuresti.
Actorul si cantaretul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineata, la varsta de 55 de ani. ... Ioan Gyuri Pascu a avut ultima aparitie pe scena cu foarte putin timp in urma, concertand la Beraria H in data de 17 septembrie.
Sfantul Ioan Botezatorul, praznuit la 7 ianuarie Sfantul Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului Isus Christos, cel care L-a botezat pe Fiul lui Dumnezeu, este praznuit de credinciosii ortodocsi in ziua de 7 ianuarie, a doua zi dupa Boboteaza.
In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... - Biserica a inchinat lui Ioan 6 sarbatori pe an: ... - Ioan este un nume iudaic:
Romgaz a investit 5,5 milioane de euro pentru montarea a patru electrocompresoare de camp pentru gaze naturale in zona Sanmartin Mures.
Derzsi Ákos, secretar de stat in Ministerul Muncii, Lakatos Péter, deputat din 2004, Hasas János, viceprimar la Vadu Crisului, Ferko Jenõ, care va candida in zona Beius, Pásztor Gabriella, secretar de stat in Ministerul Educatiei, va candida in colegiul din zona Sanmartin, Szíjárto Zoltán, directorul centrului medico-social din Salonta, va candida in zona in care se afla centrul medico-social, Petõ Csilla, ex-inspector in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Bihor, Csuzi István, fost PCM-ist, si Kallai László.
Unul dintre acestea este cazul SC Alimixt Trade SRL Sanmartin, care a avut o relatie comerciala cu o firma din Vanju Mare, achizitionand 32.330 kg de pacura fara facturi de transport.
Beneficiari ai acestui demers sunt membrii fondatori ai asociatiei, respectiv comunele Biharia, Bors, Cetariu, Nojorid, Osorhei, Paleu, Sanmartin si Santandrei.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
google-analytics.com