Cautare

94 de rezultate pentru "conserva srumbie" (2.56 secunde)
Sau ca, data fiind ponderea productiei agricole in rata cresterii economice romanesti, europarlamentarii nostri nu vor face tot ce depinde de ei pentru a-i conserva acesteia ritmul de crestere.
Nu poti conserva aceasta energie. Emotia izbucneste si poate provoca mari cataclisme sociale. Acest tip de angajament politic este intermitent.
Actualele tensiuni si conflicte din Orientul Mijlociu ne demonstreaza ca toate statele trebuie sa depuna eforturi conjugate in vederea gasirii celor mai viabile solutii pentru a conserva si consolida un climat de liniste, de pace, de a depasii problemele fara a se recurge la folosirea armamentelor de orice tip.
Autoritatea locala vrea sa obtina fonduri guvernamentale de mediu, argumentând ca va conserva speciile de arbori din zona si va creste media de spatiu verde pe cap de locuitor.
Autoritatea locala vrea sa obtina fonduri guvernamentale de mediu, argumentând ca va conserva speciile de arbori din zona si va creste media de spatiu verde pe cap de locuitor.
Autoritatea locala vrea sa obtina fonduri guvernamentale de mediu, argumentând ca va conserva speciile de arbori din zona si va creste media de spatiu verde pe cap de locuitor.
Autoritatea locala vrea sa obtina fonduri guvernamentale de mediu, argumentând ca va conserva speciile de arbori din zona si va creste media de spatiu verde pe cap de locuitor.
Potrivit OUG 125 din 8 octombrie 2008, functionarii publici, altii decat inaltii functionari publici si functionarii publici care au calitatea de ordonatori de credite, pot detine simultan functia publica si functia in organele de conducere a organizatiilor sindicale.
Ei vor colabora pentru a preveni inundatiile, pentru a conserva resursele naturale si pentru a promova turismul. In acest fel, zonele de frontiera vor deveni locuri mai atractive pentru oamenii care traiesc si muncesc acolo, dar si pentru investitori.
In ceea ce priveste bugetul de stat pe 2010, Videanu a aperciat ca puterea de cumparare se va conserva in aceasta perioada, si nu se va diminua sub nicio forma.
Drobeta Turnu Severin ar putea fi primul oras din Romania in care administratia locala va recurge la conservarea energiei termice cu ajutorul sistemului Casa Clima, care este deja folosit in Italia, Germania si Austria.
Presa, oricat de corupta si de obedienta ar fi, va conserva zone curate, cioburi de oglinda care-i vor arata pe guvernanti asa cum sunt:
Daca am achizitionat multe bunuri si ne raman bani putini, utilitatea lor marginala va fi inalta pentru ca ii vom conserva fara sa-i schimbam pe alte bunuri.
Siderca - 2 miliarde dolari Bancorex - 1 miliard dolari Vulcan - 20 milioane dolari Aro - 50 milioane dolari Loteria Romana - 1 miliard dolari Tractorul Brasov - 300 milioane dolari Uzina Republica - 200 milioane dolari Moldomin - 2 miliarde dolari Electroputere - 2 miliarde dolari IPRS Baneasa - 67 milioane dolari Serele Codlea - 10 milioane dolari Hotelurile de pe litoral - 145 milioane dolari SIDEX Galati - 3 miliarde dolari UCM Resita - 270 milioane dolari Societatea Nationala Tutunul Romanesc - 402 milioane dolari ICA - 77 milioane dolari Uztel Ploiesti - 133 milioane de dolari SNIIA - 189 milioane de dolari Institutele de cercetare - 108 milioane de dolari Fabricile de zahar - 29 miliarde de dolari Alimentara - 16 miliarde de dolari Padurile retrocedate - 6,3 miliarde dolari Microsoft - 120 de milioane de dolari EADS - 125 de milioane de dolari Siveco - 88 de milioane de dolari Institutul Cantacuzino - 28 milioane de euro Loteria 2 - 80 milioane de dolari Schi in Romania - 39 milioane de dolari Cinematografe - 11 milioane de de dolari Combinatele Mechel - 5 miliarde de dolari Valea Jiului - 1 miliard de dolari Conserva romaneasca - 300 de milioane de dolari Centre turistice pentru nimeni - 50 milioane de dolari Bancomantul” ANRP - 95 milioane de dolari Programele cu dizabilitati - 20 milioane de dolari Industria textilelor - 8 miliarde de dolari Avioane Craiova - 1 miliard de dolari TBC - 6 milioane de dolari Sanatate pe card - 330 de milioane de dolari Vagoane CFR - 23 de miliarde de dolari Afacerile lui Sebastian Ghita - 28 de milioane de dolari Dosarul Lukoil - 2 miliarde de dolari CEO - 685 de milioane de dolari CEH - 480 de milioane de dolari Active Bancorex - 22 de milioane de dolari Afacerea Radioterapia - 33 milioane de dolari Vaca nebuna, taiata si mancata - 650 milioane de dolari Fabrica aurului din cenusa - 4 milioane de dolari Rompetrol - 690 milioane de dolari
Un lucru bun este ca Intel a eliminat protectia pentru overclocking, ceea ce înseamna ca producatorii de notebook-uri si utilizatorii vor putea mari performantele procesorului.Pe lânga cele mentionate, Core 2 Extreme X7800 va include optiuni dedicate power-saving-ului cum ar fi un FSB dinamic, ce permite sistemului sa reduca frecventa procesorului pentru a conserva energie si Enhanced Deep Sleep ce foloseste mai putina putere de când sistemul este idle, iar Advanced Media Boost are rolul de a mari performantele în editarea video, muzica si fotografie.Procesorul va fi lansat în SUA peste doua saptamâni la un pret initial de 851 de dolari (doar procesorul).
Efectele de sunet par scoase ca din conserva, iar dialogul este îngrozitor. Jocul se termina în coada de peste, ceea ce presupune ca gamerii îsi vor dori mai mult, iar continuarea va fi asteptata cu sufletul la gura.
Statul roman, ca membru al Uniunii europene, manifesta un respect profund principiului unitatii in diversitate, respectand totodata drepturile grupurilor etnice de pe teritoriul sau de a-si conserva si de a-si promova propriile traditii culturale si lingvistice.
Am prins morbul abia la Radio Vacanta, cand am iesit din stilul conserva care se practica de obicei. Atunci am inteles ce inseamna, atunci m-am indragostit.
Desi orice autoritati responsabile s-ar fi dat peste cap pentru a conserva si a introduce in circuitul turistic acest obiectiv de o valoare culturala exceptionala pentru poporul nostru, la scurt timp s-a decis ca vestigiile PRIMEI BISERICI CRESTINE RASARITENE DIN TRANSILVANIA sa fie ingropate la loc!!!
Am initiat o lege prin care am facut modificarile necesare iar astazi, la putin peste o luna de cand noua lege a intrat in vigoare, Patrimoniul Filatelic al Romaniei a fost transferat de la BNR la Muzeul National de Istorie a Romaniei, care are capacitatea tehnica si specialistii necesari pentru a conserva si pune in valoare aceasta colectie extraordinara.
google-analytics.com