Cautare

7407 de rezultate pentru "conferinta de presa bolnavi psihic tigveni" (3.07 secunde)
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata "Sa le dam o sansa bolnavilor de hemofilie!", pe care o puteti citi in continuare. ... Este o zi dedicata celor afectati de aceasta boala ce face parte din categoria bolilor rare.
Marius Ignatescu) Religiozitatea poate lua multe forme, iar fenomenul si experienta religioasa raman un subiect extrem de controversat. Religia este un sistem de credinte bazate pe personalitati intangibile care sunt luate drept model, pe invataturile acestora si pe mituri.
Dar sunt cercetatori care sunt nelinistiti de graba de a fi omologat acest vaccin. Focarul de virus Ebola, care a provocat deja sute de decese in Africa vestica, ar putea fi limitat de acest vaccin.
Statisticile nu spun nimic despre suferinta copiilor bolnavi de cancer Presedintele Klaus Iohannis afirma ca o societate devine cu adevarat puternica numai prin solidaritatea si curajul cetatenilor ei.
Magda Marincovici) Sistemul de sanatate va economisi aproximativ 300 de milioane de euro, dupa recalcularea pretului medicamentelor aflate pe piata din tara noastra, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la Health Forum, organizat de Intact Media Group, eveniment consacrat imbunatatirii sistemului de sanatate, tinand seama ca Romania este codasa in Indexul European al Sistemelor Medicale Dupa Paste, medicamentele ar putea fi mai ieftine, in medie, cu aproximativ 20%.
Gigi Becali a fost eliberat conditionat dupa ce si-a ispasit 1 an si 11 luni din pedeapsa de trei ani si jumatate.
a lansat recent, la Hotel Marshall de pe Calea Dorobantilor, Ghidul de servicii medicale si sociale adresate copiilor diagnosticati cu boli cronice”, un material informativ ce are rolul de a veni in sprijinul parintilor cu copii bolnavi prin informarea si indrumarea acestora cu privire la principalii furnizori de servicii socio-medicale atat din tara, cat si din strainatate.
Incepand din acest week-end, milioane de locuitori sunt invitati sa faca viata copiilor din Romania mai buna alaturandu-se editiei 2015 a campaniei de responsabilitate sociala Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!”, campanie ce se va desfasura in perioada 17 august - 25 octombrie.
Potrivit unei echipe de cercetatori americani, carenta de vitamina D ar putea accelera declinul congnitiv si aparitia maladiei Alzheimer in cazul persoanelor in varsta.
Serviciul Samaritanus Ambulanta din Targu-Mures dispune de cinci ambulante si doua autospeciale pentru transportul persoanelor din spital catre domiciliu, deoarece bolnavii au si acest drept, de a fi transportati acasa dupa o operatie grea, ne-a explicat seful serviciului, Varga Zsigmond Karoly.
Stimati guvernanti, Desi am fi preferat ca in aceste zile preocuparea noastra principala sa fie Sarbatoarea Sfanta a Craciunului, din pacate acest lucru nu se poate intampla intrucat viata noastra, a pacienților cu diabet zaharat, este pusa in pericol din cauza absentei unor tipuri de insulina din farmaciile din mai multe zone ale tarii.
Materialele necesare realizarii unei interventii chirurgicale pot ajunge la 3.000 de euro In principiu, o interventie chirurgicala realizata intr-un spital de stat este gratuita, costurile ei fiind acoperite de asigurarea sociala de sanatate.
Anual, 80.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar alti 50.000 isi pierd viata din cauza acestei boli (Autoare:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... In declaratia mea de astazi as vrea sa abordez un subiect despre care mi-a fost ceruta parerea in repetate randuri in ultimele zile de catre pacienti, studenti sau cunoscuti preocupati de evolutia sistemului sanitar romanesc.
Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi. ... Azi sunt mai putini hoti de buzunare, in aceleasi temnite, dar au incaput si cativa politicieni, majoritari in societatile pe actiuni ale spagii.
Rusia a confirmat vineri alte 10.699 de cazuri de infectie si a urcat astfel pe locul cinci in topul celor mai afectate tari, cu un total de 187.859 de bolnavi.
Teama romanului de boli este mereu in top, inainte de teama de razboi sau de saracie. ... Teama romanului de boli n-a pornit niciodata de la faptul ca tratamentele ar fi scumpe sau ca trebuie sa dai o gramada de bani la doctori ca sa te scape.
Alti trei sportivi de la clubul de rugby CSM Stiinta Baia Mare sunt bolnavi de COVID, anunta, marti, DSP Maramures. Cei trei fac parte din lotul repatriat din Africa de Sud, asadar suspiciunea ca ar putea fi purtatori ai tulpinii Omicron este foarte mare.
îi dăm, aşa, un ban de smacuri. ... în astfel de situaţii e clar că
îi dăm, aşa, un ban de smacuri. ... în astfel de situaţii e clar că
google-analytics.com