Cautare

711 de rezultate pentru "concurs readers digest" (3.11 secunde)
• Primaria Predeal a deschis oficial sezonul de schi, sambata, de la ora 11.00, cu un concurs de schi alpin - slalom paralel baieti si fete, urmat de un concurs de snowboard.
7 ani in care s-au pregatit 14 editii ale Programului concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix.
- defilarea navelor, - nunta marinareasca, - concurs de barci cu motor si rame, - concurs ambarcatiuni caiac-canoe, - concurs inot fete si baieti, - concurs prinderea ratelor, - desene pe asfalt, - program artistic oferit de participantii la Festivalul International de Folclor Hora Mare.
- defilarea navelor, - nunta marinareasca, - concurs de barci cu motor si rame, - concurs de ambarcatiuni caiac-canoe, - concurs de inot fete si baieti, - concurs de prinderea ratelor, - desene pe asfalt, - program artistic oferit de participantii la Festivalul International de Folclor Hora Mare.
- Pentru mine, acest concurs este o provocare. De fapt, fiecare editie a acestui concurs e o noua provocare.
Seful de la Sport, care si-a facut o obisnuinta din a se plimba pe unde apuca cu Cielo institutiei, urmind astfel exemplul predecesorului Buhaianu, care dupa ce a facut chestia asta a ajuns parlamentar, si-a organizat un "concurs " in care banuiesc ca si-a cerut voie de la dinsul sa candideze.
Eram undeva prin scoala generala, daca tin bine minte, se organizase un concurs de fotografie intre elevi. ... Am participat la acel concurs, am luat nu stiu ce premiu, fotografiile mele erau expuse pe peretele de la intrarea in scoala.
Reader’s Digest lanseaza Secrete Bine Pastrate, 1.500 sfaturi si sugestii utile pentru a economisi timp si bani. Aceasta este o carte care n-ar trebui sa lipseasca din nici o casa, mai ales acum, in vremuri de criza.
In Austria, UNIQA detine o cota de piata de 22% si a fost desemnata timp de zece ani cea mai de incredere companie de asigurari, conform studiului anual al publicatiei Reader's Digest.
Alaturi de acestia, a alergat si jurnalista Ada Bucur, de la revista Reader's Digest, care ne-a spus: Daca alergi patru ore si ai o problema pe care nu ai reusit sa o rezolvi, atunci lasa-te de alergat!
Trebuie sa stiti ca multi din abonati prefera sa citeasca newsletterele in mod digest sau intr-o arhiva disponibila pe site, care poate fi parolata sau nu, dupa caz.
Pentru al saselea an consecutiv, in 2013, Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, in urma celui mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de revista Reader’s Digest in 15 tari, printre care si Romania.De asemenea, Cris-Tim a ocupat locul 8 in "Top 50 cele mai puternice branduri romanesti in 2013", clasament ce are la baza studiul realizat de compania de cercetare Unlock Market Research pentru revista Biz.
Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader's Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes.
Cristina Verona, fostul redactor-sef al publicatiilor "Elle" si "The Reader’s Digest" Romania, dar si director de PR la agentia Graffiti BBDO si mama acesteia, in varsta de 77 de ani, sunt victimele gasite, marti seara, moarte in conditii suspecte, intr-un imobil din cartierul Primaverii.
Singura certitudine in acest moment pentru concurs este faptul ca a fost acceptat un singur dosar - deci nu poate fi organizat concursul, intrucat se asteapta ca cel putin doua persoane sa se bata pentru sefia IPJ Constanta. ... Al cui este, pana la urma, dosarul pentru concurs?
intocmeste proiecte de ordin privind constituirea comisiilor de concurs/contestatii, comisiilor de disciplina si paritara;
Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania. ... Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Din volumul trimis la concurs, mi-au fost selectate, fara a fi fost consultat, trei proze. ... Peste vreo doua saptamani, am gasit la o librarie din Constanta o carte, la sfarsitul careia editorul - sus numita doamna - anunta un concurs de receptare a operei lui Voiculescu.
E vara, e soare, e #concurs! ... #poartaleasacumesti #concurs #mammamia #amazingclothes#ilovefashion #herewegoagain #glamour #romaniandesigners#haineunicat
Pe 20 iunie, Primaria Municipiului Mangalia va organiza un concurs pentru ocuparea mai multor functii publice de conducere si de executie, la ora actaula vacante in cadrul institutiei. ... Totodata, vor fi scoase la concurs, mai multe posturi la Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.
google-analytics.com