Cautare

4058 de rezultate pentru "concert 2009 prahova" (2.69 secunde)
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Focar de raie la un centru al Directie de Protectie Sociala din Prahova. Aproximativ 20 de bolnavi care au diverse grade de handicap au fot diagnosticati.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
Un incendiu de amploare a izbucnit, noaptea trecuta, la Manastirea Turnu din localitatea Targsoru Vechi, judetul Prahova.
In direct la Euronews Romania, Andreea Ursachi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, a declarat ca nu are detalii despre ancheta desfasurata de procurorii DNA la institutia pe care o reprezinta.
Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, colonel Nicolae Tudoroiu, si-a dat demisia din functia de comanda, la solicitarea sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dupa incendiul de la "Ferma Dacilor", in urma caruia sapte oameni au murit carbonizat, iar o alta persoana este inca disparuta.
De asemenea, vor defila motociclisti, masini retro si tunate, reprezentanti ai minoritatilor si ai constructorului, ai Politiei Rutiere, ai Pompierilor, ai Politiei Locale si ai Jandarmeriei, precum si Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii, Mugurel de Prahova.
De asemenea, vor defila motociclisti, masini retro si tunate, reprezentanti ai minoritatilor si ai constructorului, precum si Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii, Mugurel de Prahova. ... La finalul Bucharest Summer Parade, la ora 12.30, va avea loc un concert sustinut de Horia Brenciu in parcarea complexului comercial Carrefour.
"Fetitele dulci" au fost urmate de Ansamblurile Ciuleandra, Doina Dunarii si Mugurel de Prahova, de micutii de la Palatul Copiilor si in final de masinile Jandarmeriei, Pompierilor si de reprezentanti ai Politiei calare.
Operatorul de telefonie mobila Cosmote lanseaza astazi serviciul de date mobile i-mode in cadrul unui concert Tiesto care va avea loc in Piata Revolutiei din Bucuresti.
Miercuri, 7 noiembrie, la orele 19:30, una dintre cele mai bune voci si de succes artiste din Romania, vine in celebrul Garaj Europa FM, unde va sustine un concert de zile mari!
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
1.03 Concert Daddy G & Waldeck (Arenele Romane, Bucuresti) 2.03 Concert Kitaro (Sala Palatului, Bucuresti) 2.03 Decernarea premiilor Oscar (Beverly Hills) 27.02-2.03 Targul Martisorului (MŢR, Bucuresti) 26.02-9.03 Targul de cristale de Martisor (Muzeul National de Geologie, Bucuresti) 1-2.03 Conferinta internationala "Europa 2014:
Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, organizeaza vineri, 27 aprilie, ora 19.00, in Sala Mare a Palatului National al Copiilor, un concert extraordinar de muzica de opereta, musical si cantonete, sub bagheta dirijorului Lucian Vladescu.
Programul a inceput insa cu un concert sustinut de trupa "Class", iar intre timp cei prezenti au primit informatii despre proiectul "Locuinte ieftine pentru tineri" si au putut privi macheta noului cartier, montata in parc in urma cu o saptamana.
Vom avea un concert pentru Ziua Independentei Ucrainei, la 8 septembrie, concert sustinut de ansamblul Kyiv Soloists. Fostul lor dirijor, Bohodar Kotorovych, a decedat din nefericire in vara acestui an, in iulie.
Corala Academica a incheiat Zilele Craiovei Ultimul concert dedicat Zilelor Municipiului Craiova din acest an a fost un concert de gala sustinut de Corala Academica a Filarmonicii "Oltenia".
Octavian Stireanu publica pe AmosNews articolul " Prizonierii dintre concert si dineu ", pe care il puteti citi in continuare.
"La primul concert pe care l-am dat, concert autentic, mama s-a speriat. Era un rock destul de zgomotos, care a reusit sa ridice o sala de 1.000 de oameni in picioare, a sunat foarte bine, era ritmat.
Ganditi-va la un concert cu o mare trupa rock.
google-analytics.com