Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (3.40 secunde)
La prima vedere, acest concept de vehicul Aptera pare a fi o combinatie ingenioasa intre felurite modele de autoturisme.
Noul Ford Verve Concept va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care se desfasoara în perioada 11-23 septembrie. Ford Verve este primul dintre cele trei vehicule concept pe care Ford le va lansa pe piata din Europa, Asia si America de Nord.
Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer, devenit un semn distinctiv al noii generatii în urma îmbinarii modelelor „Concept X“ si „Concept Sportback“, prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.Rezultat a trei decenii si jumatate de victorii în raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de Design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe, si anume lumea reala.
Exclusive Hair Style este un proiect ce poarta semnatura Easternarchitectsgroup, fuziunea dintre Big.concept, Creative ArchStudio si D.concept, trei studiouri de arhitectura si design din Bucuresti.
UNIQA Asigurari lanseaza astazi o noua campanie nationala de informare si educare despre asigurari, un concept unic pe piata romaneasca in primul rand prin particularitatea canalului de comunicare - Caravana UNIQA.
In Bucuresti s-a deschis de curand .1 Concept, salonul in care frumusetea este transformata in arta.
Noul concept de comunicare, de Romania, transmite mesajul ca Penny Market intelege preferintele, obiceiurile, dar si sufletul romanilor. ... Acest nou concept va fi exprimat pentru clientii retelei de magazine printr-o serie de tematici de comunicare:
Potrivit companiei de consultanta Kurt Salmon, care se pregateste sa publice un studiu pe acest subiect, noul concept reprezinta unul din noile motoare de crestere a distributiei alimentare. ... Noul concept prezinta un alt avantaj in opinia lui Gregory Boulanger:
Si pentru ca Etiquette este expresia unui stil de viata in care imaginea impecabila joaca un rol esential, designerul Cosmina Englizian si EGO Menas Fashion Concept au "vorbit" despre coduri vestimentare actuale prin doua fashion show-uri cu eticheta.
Recent, la Hellen Concept Store, a avut loc loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei.
Iti propunem o singura locatie pentru servicii de frumusete oferite de salonul Beauty Zone si shopping personalizat in concept store Etajul Designerilor Romani.
Trupa de improvizatie Obligo, indragita de public de peste 8 ani si apreciata in cadrul emisiunilor Romanii au Talent (Pro Tv) si IUmor (Antena 1), vine in fata publicului cu un concept unic pe piata show-urilor din Romania: ... Decid sa uneasca muzica cu improvizatia, intr-un concept curajos si inovator.
Multi spun ca programul concept este usor, multi spun ca este greu ...toti sunt sunt insa de acord ca cele trei zile petrecute sunt unice ca experienta.
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorului primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept .
Mihai Dragomir, Promotorul fitness-ului in Romania, a fost premiat pentru crearea primului si singurul concept de fitness anti aging din Romania. ... Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Abia, de curand, la Bucuresti, am priceput ca numele de institut nu-i gratuit, ci reprezinta un nou concept. ... Noul concept medical spa La Bella Medical SPA medicina non-invaziva si cea mini-invaziva fac casa buna cu metodele spa.
Fiecare eveniment este pregatit de organizatori locali pasionati, care s-au indragostit de concept si vor sa il aduca si in orasul lor, adaugand propriul sarm, dar respectand totodata valorile de baza.
In primavara acestui an, se va deschide Belle Vie, primul concept inovator de farmacie - drogherie din Romani, in Promenada Mall, (nivel 1, Calea Floreasca, nr.
- Magazinele MOA din Piata Romana, Afi Palace Cotroceni si Sun Plaza sunt amenajate dupa noul concept, iar restul magazinelor se vor face treptat. - In vara 2012 in magazinele MOA s-a facut un rebranding si au fost transformate dupa noul concept.
Ce a iesit este Musipen, un MP3 player, concept ce are forma unui cilindru în care navigarea prin meniuri si reglarea volumului se face prin învârtirea marginilor.Alta inovatie este display-ul „înfasurat“ în jurul cilindrului, însa poate reprezenta si un risc deoarece nu se stie cât de usor vor fi citite informatiile afisate pe acesta.
google-analytics.com