Cautare

482 de rezultate pentru "concept" (3.59 secunde)
The Clothes Next Door revine cu un nou concept in perioada 7 si 8 Martie, orele 12:00-21:00.
Au trecut de atunci cincisprezece ani si este clar ca Europa, ca un concept unitar, este intr-adevar pe moarte. Nicaieri nu este dezintegrarea visului european mai puternica decat in Franta, tara de unde provine intregul concept.
Ce-a de-a doua editie MAMA SI COPILUL, organizata de CE SE INTAMPLA, DOCTORE?, a fost realizata cu sprijinul Scandinavian Design House (Bo Concept ne-a asigurat mobilierul), Olga Gudynn International School, Humanitas, Nutrivita, Blu Party si Small Academy.
Practic, asta am incercat sa fac de cand m-am intors in tara, sa dezvolt un concept, Neuro Centrum, prin care, pentru pacientii cu tumori la nivelul capului sau coloanei, sa creez echipe multidisciplinare dupa modelul din Anglia.
Doamna Lungu, cum ati reusit sa creati o clasa atat de omogena in concept, cu un astfel de rezultat -toata lumea a intrat la facultati ca politehnica, matematica, fizica, chimia si medicina.
El a subliniat ca exista "un deficit de regionalism si un mare deficit de concept de regionalism", chiar si la nivelul administratiilor locale si judetene ori al Agentiilor de Dezvoltare Regionala.
Razboiul din Afganistan, relatia cu Rusia si stabilirea noului concept strategic al NATO sunt principalele dosare care ii vor da bataie de cap noului secretar general al Aliantei Nord-Atlantice, Anders Fogh Rasmussen (foto) .
"Cred ca intr-o tara moderna si democratica trebuie sa avem in vedere intotdeauna un concept fundamental, care este acela de echilibrare si control reciproc al puterilor in stat.
In intreaga Alianta Nord-Atlantica se dezbate Noul Concept Strategic prezentat de un Grup de experti condus de Madeleine Albright, in 17 mai a.c., la Bruxelles.
Este vorba de concept-car originale si solutii inedite care imbogatesc oferta prezenta pe pietele europene, incepand cu micutul C1 si mergand pana la prestigiosul Grand Tourer C6. ... Insa, spre deosebire de predecesorul sau, noul concept al celor de la Citroen nu are acoperis si pare mai orientat catre off-road.
Agilitatea, tehnologia si modernismul caracterizeaza noul concept Peugeot 207 SW Outdoor, fiind raspunsul producatorului la aspiratiile clientilor in cautarea unui vehicul versatil si usor in exploatare.
C-Cactus este un concept car inovator, care va fi prezentat, în premiera mondiala, la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007. ... Viteza modelului C-Cactus este limitata la 150 km/h, încadrându-l în categoria vehiculelor citadine.C-Cactus este un concept cu o personalitate unica.
Masina-concept beneficiaza de o grila frontala în cinci puncte, linii curajoase ale aripilor rotilor ce par aproape neîncapatoare pentru jantele de 22 de inch si o linie joasa si supla a plafonului.
Masina va fi vânduta pe piata asiatica sub sigla Daewoo.  Aparitia conceptului Orlando, înainte de Salonul francez Ultimul concept crossover care a iesit din studiourile de design Chevrolet, denumit Orlando, îmbina elementele unui SUV cu cele ale unei masini de familie si ale unui combi pentru a crea unul dintre modelele unice din lumea în continua dezvoltare a autovehiculelor crossover.
Qazana - un nou crossover concept de la Nissan Premiere la Geneva a anuntat si Nissan. ... Designul acestui concept este dominat de aripile supradimensionate si de portiere spate tip "suicide".
la Geneva va prilejui prezentarea conceptului crossover Dacia Duster - caracterizat de producator ca fiind un concept futurist, cu caroserie musculoasa, realizat dupa colaborarea dintre centrul de design Renault din Bucuresti si cel din Guyancourt, din Franta.
797 actiuni emise de Network Press Concept SA, si reinscrierea Autoritatii ca actionar pentru acest pachet. In prezent, Network Press Concept SA , fosta Rodipet SA, se afla in insolventa, ca urmare a cererii formulate de Regia Autonoma Monitorul Oficial.
Light Car Open Source, de la EDAG Sub denumirea de "Light Car Open Source" se regaseste un concept incitant, construit de EDAG pe filosofia "lumina ca design si element de comunicare".
O afacere cu grija pentru natura Spalatoria auto fara apa este un concept nou in Romania. ... Spalarea fara apa este un concept nou de a spala, curata, lustrui si proteja orice suprafata vopsita, din sticla, oglinda, plastic, acril, PVC, crom, inox.
797 actiuni emise de Rodipet (in prezent SC Network Press Concept SA) si reinscrierea Autoritatii ca actionar pentru acest pachet. ... In prezent, Network Press Concept, fosta Rodipet, se afla in faliment.
google-analytics.com