La prima vedere, acest concept de vehicul Aptera pare a fi o combinatie ingenioasa intre felurite modele de autoturisme. Acordand o mai mare atentie designului, aproape ca putem identifica o tricicleta, un Plymouth Prowler, culoarea deschisa si lucioasa a un
La prima vedere, acest concept de vehicul Aptera pare a fi o combinatie ingenioasa intre felurite modele de autoturisme. Acordand o mai mare atentie designului, aproape ca putem identifica o tricicleta, un Plymouth Prowler, culoarea deschisa si lucioasa a unui iPod si cateva dintre caracteristicile unui EV-1. Ceea ce nu banuiti insa este faptul ca acest vehicul, daca va putea fi construit, are capacitatea de a ajunge la 330 MPG si costa mai putin de 20.000 de dolari. In plus, masina poate atinge de la 0 la 60m/h in 11 secunde. Insa un dezavantaj al prototipului este faptul ca se poate rasturna usor. In prezent, compania producatoare incearca sa remedieze aceasta problema.
ui iPod si cateva dintre caracteristicile unui EV-1. Ceea ce nu banuiti insa este faptul ca acest vehicul, daca va putea fi construit, are capacitatea de a ajunge la 330 MPG si costa mai putin de 20.000 de dolari. In plus, masina poate atinge de la 0 la 60m/h in 11 secunde. Insa un dezavantaj al prototipului este faptul ca se poate rasturna usor. In prezent, compania producatoare incearca sa remedieze aceasta problema.