Cautare

196 de rezultate pentru "computer" (3.04 secunde)
Procesul de privatizare este in faza de negociere in cazul Fortpres CUG Cluj Napoca, Fepa Birlad, Aversa Bucuresti, Petromin Constanta, Romatest Voluntari, Ice Felix Computer Bucuresti, Metalurgica Vlahita, Soceram Bucuresti, Atelierele Centrale Criscior.
O puternica firma de jocuri pe computer, care de altfel este filiala unui producator european de astfel de softwareuri, isi desfasoara activitatea la noi in tara si produce pentru piata mondiala jocuri deja celebre.
in cea de-a doua etapa etapa cantitativa a acestui studiu au fost realizate 700 de interviuri prin telefon asistate de computer (CATI), cu barbati si femei cu virsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, din 16 orase cu peste 100.000 de locuitori.
in cea de-a doua etapa etapa cantitativa a acestui studiu au fost realizate 700 de interviuri prin telefon asistate de computer (CATI), cu barbati si femei cu virsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, din 16 orase cu peste 100.000 de locuitori.
Cistigatorul a fost desemnat de un computer, printr-un soft special creat, in care au fost incarcate ofertele celor doi concurenti - Erste Bank (Austria) si Millennium BCP (Portugalia) - criteriul fiind cel mai bun pret ofertat pentru pachetul scos la vinzare.
Suspendarea certificatelor de inmatriculare ale masinilor va fi posibila in urma tinerii evidentei pe computer a situatiei masinilor inmatriculate, a contractelor de asigurare incheiate si a inspectiilor tehnice facute pentru autoturisme.
Apple Computer implineste 30 de ani de existenta chiar de Ziua Pacalelilor. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, de-a lungul celor trei decenii, produsele de calitate, de la MAC la iPod, au dus numele companiei din Silicon Valley pe cele mai inalte culmi ale tehnologiei moderne.
Insa nu toate jocurile pe computer sunt violente si needucative. Mai nou, jocurile electronice au devenit protagonistele unor moderne proiecte educative, prin care se doreste sensibilizarea utilizatorilor la cele mai "fierbinti" evenimente din zilele noastre.
Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, produsul urmeaza sa apara in magazine pana la sfasitul acestui an, constituind o noua provocare pe piata dominata in prezent de iPod, realizat de Apple Computer.
Versiunea 1.6 Full, de exemplu, beneficiaza de computer de bord si jante de aluminiu in versiunea standard.
Cumparatorul va mai beneficia si de antidemaraj electronic, directie asistata hidraulic, indicatoare digitale pentru carburant, temperatura lichid racire si kilometraj, computer de bord cu cinci functii si martor portiere deschise.
In acest fel, ei traiesc o viata alternativa, intr-o lume generata de computer. Jucatorii cheltuiesc in medie 350.000 de dolari americani, ajungandu-se la o rata de 13 milioane de dolari pe an.
Dotarile includ aer conditionat, ABS, geamuri si oglinzi retrovizoare actionate electric, scaune incalzite, imbracate in piele, computer de bord, inchidere centralizata cu telecomanda, alarma, faruri de ceata, esapament sport.
La acestia se adauga instalatorii, consultantii sau instructorii angajati sa echipeze, instaleze, inspecteze sau sa repare masini, echipamente, programe pentru computer sau alte elemente similare sau sa informeze asupra folosirii acestor elemente, cu conditia ca persoana sa fie angajata de firma care a produs echipamentul.
Alti copii premiati la concursul de desene de Pasti organizat de Carrefour au primit un sistem informatic performant format din computer, monitor, tastatura, mouse si set BIC, o bicicleta, seturi BIC, role, accesorii, o racheta de tenis si 5 cupoane de cumparaturi Carrefour in valore de 300 lei noi fiecare, precum si alte premii.
Nu poti compara calculatorul cu masina de scris pe care o folosim, însa am înteles ca în curând ne vor aduce si noua un computer“, au explicat agentii Postului de Politie Podari.Comisarul-sef Georgel Enescu, seful IPJ Dolj, a specificat ca politistii care si-au achizitionat singuri computere au facut-o din proprie initiativa.
cee’d beneficiaza de aer conditionat, computer de bord, volan reglabil pe înaltime si profunzime, radio CD-mp3 cu comenzi pe volan.
Jante mai mari, de 18 inch, sunt disponibilie pe versiunea superioara, Cosmo, care mai beneficiaza si de senzor de ploaie, tempomat, computer de bord, senzori de parcare fata si spate si parbriz termoreflector.
Camera pentru mersul înapoi, oglinzile heliomate, linguatronicul în sase limbi, transmisie automata de sapte trepte, în functie de modelul ales, sistem automatizat de climatizare si computer de bord sunt doar câteva dintre dotarile acestui automobil.
Cel mai ieftin computer din lume devine din vis realitate. Producatorii de componente hardware au primit unda verde pentru fabricarea laptopului de 100 de dolari destinat in special copiilor din tarile slab dezvoltate.
google-analytics.com