Cautare

541 de rezultate pentru "comiov gold bacau" (3.33 secunde)
Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Heliportul de la SJU Bacau face parte din proiectul de modernizare a Unitatii de Primiri Urgente finantat din fonduri europene prin Programul Operational Regional.
Bradul de Craciun stramb din Bacau a fost indreptat. Bradul din Pisa, asa cum a fost el denumit de internauti, a fost cel mai criticat brad din Romania deoarece cand a fost cumparat el prezenta o curbura naturala.
Peste 1000 de politisti, din Bacau, Iasi si Vaslui, au actionat, in sistem integrat, in perioada 30-31 iulie pentru prevenirea faptelor antisociale in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de alimentatie publica cu profil similar.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
A fost deschis dosar penal dupa manifestarea mascatilor din Bacau costumati in soldati rusi. La parada mascatilor din Berzunti masinile erau inscriptionate cu litera "Z".
Au fost implicate in actiune toate fortele Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, jandarmii din Neamt si Bacau dar si efective numeroase de politisti din Bacau, Vaslui, Iasi si Harghita.
Peste 260 de elevi si profesori au fost evacuati din cauza unui incendiu la un liceu din Podu Turcului, judetul Bacau.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
- In primul rand, nu sunt proiecte, ci afaceri murdare ale celor de la Gold Corporation si Chevron, in stransa legatura cu clasa politica romaneasca ticaloasa.
Acesta mai afirma ca respectivul proiect nu este unul de dezvoltare durabila, asa cum a fost prezentat, ci unul de "distrugere durabila a patrimoniului natural si cultural national, avand ca scop obtinerea de beneficii materiale uriase pentru compania Rosia Montana Gold Corporation intr-un interval foarte scurt de timp", fiind realizat pe principiul exploatarii si utilizarii excesive a resurselor zonei.
Statul roman nu poate lua o decizie in favoarea Gold Corporation numai de dragul celor 4 miliarde de dolari venituri pe o perioada, fiindca ar putea ca;tiga mult mai mult pe termen lung.
"Inca nu imi dau seama daca Basescu isi bate joc cu cinism de noi toti sau chiar da semne de senilitate politica - deci scoatem Europa din criza daca facem o escrocherie pe Bursa din Toronto cu actiunile de la Gold Corporation (bineinteles, cu prietenii Andronic si Silberstein, si ei fosti membri ai "mafiei personale a lui Adrian Nastase", acum convertiti la basescianism, cu profitul de rigoare).
"Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o "mutare in plic" primita de Traian Basescu de la lobbyistul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc.
Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o "mutare in plic" primita de Traian Basescu de la lobbystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe langa chiriasul Palatului Cotroceni.
Care chiar sunt foarte "manoase", daca Gold Corporation deja a reluat in forta o campanie publicitara fara precedent.Urmeaza achizitiile de avioane second hand, privatizarea asigurarilor de sanatate, promisele privatizari in energie, zacamintele de cupru, gazele de shist...
BRD va diminua dobanda, in cazul cardurilor Maestro, cu 4 %, de la 32% la 28% pe an, iar rata pentru cardurile MasterCard Gold va scadea cu 3%, la 23% pe an.
"Chinezii vin in Europa cu bijuterii mult mai ieftine, executate in aceleasi conditii de calitate, reusind sa scoata astfel de pe piata producatori traditionali, cum ar fi italienii", au declarat reprezentantii Federatiei Patronale a Metalelor si Pietrelor Pretioase si Semipretioase, Diamond-Gold.
Spre exemplu, la Fortuna Gold variatia este de 1,97%, iar la Vanguard Protector - 1,80%. Stabilo (fond monetar) are si el o crestere de 2,27%.
google-analytics.com