Cautare

44 de rezultate pentru "columbeanu" (2.86 secunde)
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a participat recent la Adunarea Generala a Actionarilor Alcatel Romania SA ca reprezentant al societatii Promotion Group International prin care mai detine doar 0,85% din capitalul social al subsidiarei din Romania a gigantului francez in domeniul comunicatiilor, anunta UrbaNNews.
Irinel Columbeanu lanseaza volumul ''Istoriile unui vehement. Ipocratia'', pe 15 decembrie. Este prima carte dintr-o trilogie despre viata sa. Povesteste si despre relatiile pe care le-a avut cu diverse femei celebre sau mai putin celebre.
amanta, intretinuta si viitoarea nevasta a lui Irinel Columbeanu - a luat nota 10. ... Pe langa faptul ca este pozitionat foarte aproape de resedinta cuplului Columbeanu, fara indoiala ca liceul in cauza este obisnuit cu vedetele si satisface pe deplin gusturile Monicai.
Ma refer aici la campionii audientei la categoria "porumbei domesticiti", Monica si Irinel Columbeanu, la cuplul Bahmuteanu&Prigoana care si-a rezervat in exclusivitate categoria "cocos", la zecile de "fazani" care se lupta pentru titlul de "Tradati in dragoste" si la sutele de "gaini" care-si pierd capul la "Iarta-ma!" si "Din dragoste".
Declaratii exclusive de la Irinel Columbeanu despre noul proces in care este implicat! Fostul milionar de la Izvorani vrea sa ceara daune morale pentru defaimarea imaginii!
Irinel Columbeanu spune adevarul, dupa ce s-a spus ca exista tensiuni intre el si sotul Monicai Gabor! Fostul milionar de la Izvorani povesteste ce discutii a avut cu Mr Pink, dar vorbeste si despre venirea Monicai in Romania.
De asta a cerut dizolvarea consiliului, ca sa poata sa-si dea lui insusi lucrari de asfaltare si sotiei sale finantari pentru groapa de gunoi si spectacole de moda cu Monica Columbeanu.
La businessmeni, oameni de afaceri din tara noastraa considerati cei mai puternici, Ion Tiriac ocupaa primul loc, fiind urmat de Gigi Becali, Dinu Patriciu, George Copos, Irinel Columbeanu, Sorin Ovidiu Vintu, Dan Voiculescu, Cristian Tintaareanu, Adrian Naastase si pe locul 10 fratii Micula.
Monica Columbeanu si Magda Ciumac, prima facand parte din straff-ul electoral al candidatului la presedintie Nati Meir, iar cea de-a doua consiliind un europarlamentar PD-L, Dragos David.
Actualmente este candidat independent la presedintia Romaniei, avand-o drept consiliera pe Monica Columbeanu. In Romania, a fost trimis in judecata, fiind acuzat de procurori de nereguli financiare in afacerile pe care le deruleaza.
"Faptul ca in protestele din Piata Universitatii se regasesc personaje atat de diverse precum Alina Mungiu-Pippidi si Irinel Columbeanu, Mircea Badea si suporterii de fotbal nu inseamna ca exista un program politic al contestarii.
Priviti doar lista celor care candideaza la primaria generala, incepind cu Irinel Columbeanu si Anghel Iordanescu, si veti avea raspunsul.
Candidatul independent pentru fotoliul de primar general Nicusor Dan ar lua doar 3%, Anghel Iordanescu 2%, in timp ce Irinel Columbeanu un singur procent.
Basescu l-a invocat partenerial pe Gherghina, acest Columbeanu-tatal al Ministerului Finantelor. Pana cand il mai tinem pe trulica-franaru? Chiar si dupa ce a tratat bolnavii de cancer ca pe un numar financiar, tot ramane la mare cinste.
In urma deselor solicitari din partea mass-media de a vorbi despre situatia financiara a fostului ei sot, Irinel Columbeanu, si despre asa-zisa executare silita a omului de afaceri, cat si despre procesul pentru custodia Irinei, fiica sa, Monica Gabor a decis sa trimita o declaratie oficiala presei cu privire la aceste subiecte!
Irinel Columbeanu a fost unul dintre invitatii care au luat parte la petrecerea Ramonei Badescu. Ce spune Ramona despre mama ei?
In dosar se vehiculeaza nume grele din zona oamenilor cu bani multi, afaceristi si beizadele precum Puiu Popoviciu, Irinel Columbeanu, Ioan Niculae sau Andrei Videanu, fiul arestatului cu acelasi nume.
- Ciprian Porumbescu (regia Gheorghe Vitanidis, 1972), - Cu mainile curate (regia Sergiu Nicolaescu, 1972) , - Ultimul cartus (regia Sergiu Nicolaescu, 1973), - Stefan cel Mare-Vaslui 1475 (regia Mircea Dragan, 1974), - Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974), - Roscovanul (regia Francisc Munteanu, 1976), - Nea Marin Miliardar (regia Sergiu Nicolaescu, 1978) , - Secretul lui Bahus (regia Geo Saizescu, 1983), - Neinvinsa-i dragostea (regia Mihnea Columbeanu, 1993), - Bani de dus, bani de-ntors (regia Al.
Nasterea biletului a concurat cu nasterea mostenitoarei imperiului Columbeanu, iar pentru ca prostul gust al politicienilor aliati i-a scirbit pe multi romani, acestia au preferat sa ridice audienta unei nasteri celebre doar prin batrinetea tatalui.
Ca acela in care un autor inteligent l-a facut pe Ceausescu, in mod subtil, "bou", un moderator nu mai putin spiritual a comparat cuplurile Columbeanu si Ceausescu, o ziarista a lansat intrebarea cum putem valorifica "brandul Ceausescu", iar o psiholoaga perpetuu vorbitoare pe la TV-uri a intrebat, si dansa, daca germanii, de pilda, puteau avea un Ceausescu.
google-analytics.com