WELCOME TO ROXANIA: IMPOSTORUL DE LA COTROCENI A INCALCAT CONSTITUŢIA SI A PAGUBIT GRAV ROMANIA

Baietii nostri zic ca l-ar suspenda pe Basescu dar n-au motive, deci, ca sa nu le observe, isi pun ochelari de cal, cand de fapt impostorul striveste sistematic Constitutia.
Astea de la Consiliul European sunt flagrante, doar daca iti scoti ochii ca Oedip nu le vezi. Taticu-castrator.
Unu, a angajat Romania in Mali - indiferent ca doar tehnic - FARA ACORDUL PARLAMENTULUI TARII. Sau nu se pune?
Doi si sinistru de batjocoritor pentru poporul roman, a cedat 9 MILIARDE DE EURO din banii europeni cuveniti tarii noastre, fapt inacceptabil, fiindca el n-are atributii executive in acest sens si si-a incalcat angajamentul cu Guvernul, ca va negocia pentru minimum 43 de miliarde, din 48 si nu a obtinut decat 39.
Dar chiar mai grava e lejeritatea criminala, de impostor vandut finantei mondiale, slugarnicie cu care a acceptat aservirea continua a Romaniei, prin primirea unui bacsis contra mentinerii "sub asistenta FMI si UE".
Totodata, mizeria criminala de a fi acceptat - fara nici un drept constitutional - TVA MARE pentru co-finantare europeana mai mare - sanchi, oricum! Taxele si impozitele mari sunt moartea dezvoltarii, fiindca inhiba consumul, adica, omoara omul, sufocandu-l cu fiscalitate.
Ce face Basescu in forma continuata e cauza de DEMITERE DIRECTA. Daca ar exista barbati. De stat, fireste.

P.S. Basescu l-a invocat partenerial pe Gherghina, acest Columbeanu-tatal al Ministerului Finantelor. Pana cand il mai tinem pe trulica-franaru? Chiar si dupa ce a tratat bolnavii de cancer ca pe un numar financiar, tot ramane la mare cinste. Cine e asta, de fapt?

UPDATE: Cand am terminat de scris, conferinta de presa a impostorului continua. Ca de obicei, dupa ce ca s-a comportat ca o sluga nevolnica la Bruxelles, se mai si fuduleste. Iar prostii suporta.