Cautare

569 de rezultate pentru "codreanu petru" (3.32 secunde)
- Eminescu n-a ajuns sa marcheze politica nationala, desi este intemeietorul doctrinei nationale moderne scrie Theodor Codreanu in Dubla sacrificare a lui Eminescu.
Acesta a venit insotit la targ de ginerele sau, Ovidiu Codreanu, de profesie inginer care se ocupa de partea tehnica.
Poliartrita reumatoida nu este doar o boala a artriculatiilor, ea afecteaza organismul in intregul lui si din aceasta cauza poate sa antreneze astfel de probleme", a declarat Catalin Codreanu, medic reumatolog.
Era adeptul lui Zelea Codreanu. El i-a incitat, de fapt, pe cei din Piata, care au devastat sediul Politiei. Atunci au disparut si arme, si documente de cercetare politieneasca.
Igor Codreanu (director Agentia de Transplant din Rep. Moldova, Dr. Andrei Nica (coordonator Balacaniada de Fotbal a Pacientilor Transplantati, Valeriu Ionita (antrenorul echipei RO).
- Expozitia Un veac de zoologie dezvaluie amintiri despre personalitati marcante ale zoologiei romanesti din ultima suta de ani, care au influentat viitorul acestei stiinte: Dimitrie Voinov, Radu Codreanu, Mihai Bacescu, Nicolae Botnariuc precum si Petre Mihai Banarescu.
Amintiri despre viitor dezvaluie publicului amintiri despre personalitati marcante ale zoologiei romanesti din ultima suta de ani: Dimitrie Voinov, Radu Codreanu, Mihai Bacescu, Nicolae Botnariuc precum si Petre Mihai Banarescu.
Sesizarea a fost facuta din oficiu, dupa ce presedintele de onoare al AUR i-a laudat pe liderul legionar Corneliu Zelea Codreanu si Ion Antonescu, personaje istorice vinovate de crime si genocid, in aparitiile televizate din ultimele saptamani.
Petru Lificiu, deputat PSD, este decis sa-si dea demisia din fostul partid de guvernamant. El isi motiveaza gestul prin faptul ca doreste sa adere la doctrina ecologista si sa se inscrie intr-un partid de o asemenea orientare.
Petru Calian: ... Lakatos Petru: In actul normativ de stabilire a contraventiilor, aceasta posibilitate trebuie mentionata in mod expres. Eu am solicitat acest lucru, onor comisia n-a binevoit sa citeasca articolul pana la capat.
La sfarsitul lunii septembrie, deputatul UDMR Lakatos Petru a demisionat din aceasta functie ca urmare a numirii sale in postul de consilier de conturi in cadrul Curtii de Conturi. ... In 2008, Lakatos Petru a fost ales deputat UDMR in colegiul 2 Bihor cu 13.732 de voturi.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Cel putin asa sustine senatorul Petru Stan, "uns" de curand si presedinte al peremistilor salajeni, care precizeaza ca, deocamdata, nu a primit semnale potrivit carora in organizatia sa s-ar putea petrece evenimente ce sa conduca la o prezumtiva razmerita.
Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Exceptie facand unele fragmente din proza lui Petru Dumitriu, si acelea rezultatul unui siretlic (refugiul in descrieri de natura), n-am intalnit nici macar un rand de proza, de poezie, nici macar un strop de arta plastica, prin care creatia dedicata dusmanului de clasa sa reziste in posteritate.
- Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Deputatul Petru Calian a ales partidul lui Dan Voiculescu dupa ce a demisionat din PRM si s-a ales cu functia de presedinte interimar al filialei Cluj a PC.
Conducerea centrala a PRM l-a desemnat, dupa plecarea lui Petru Calian si a celor sapte consilieri la conservatori, pe senatorul Gheorghe Funar ca presedinte interimar al organizatiei judetene din Cluj a formatiunii.
Pe langa acestia, au mai plecat de la peremisti in 2005 deputatii Nati Meir si Dan Liga si senatorii Mihai Lupoi si Dorel Constantin Onaca, iar in aceasta luna deputatul Petru Calian.
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
google-analytics.com