Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (2.95 secunde)
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, liberalul Marius Nicoara, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa ca il va actiona in judecata pe deputatul PIN Cozmin Gusa care a declarat ca este cercetat penal de DNA.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a criticat, vineri, la Cluj-Napoca, alianta PSD+PC, sustinand ca el a fost intotdeauna impotriva unei aliante cu aceasta formatiune politica.
Comitetul Executiv National al PSD a decis, vineri, prin vot, dizolvarea conducerilor filialelor care au obtinut in alegerile locale sub 20%, intre care si cea din Cluj, au declarat surse din partid. Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
Liderii grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dancu si Vasile Puscas si-au anuntat marti demisiile din toate functiile din PSD, precizand insa ca raman simpli membri de partid.
"Multumim colegilor si prietenilor nostri de la organizatia judeteana Cluj pentru propunerile de a candida la generale pe listele PSD. ... Niciunul din motivele pentru care nu putem raspunde acestei solicitari nu este generat de relatia noastra cu organizatia judeteana Cluj.
UDMR va deschide campania electorala la nivel national printr-o manifestare programata, luni, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde vor fi prezenti toti candidatii uniunii, inclusiv Károlyi Béla, fostul antrenor al echipei nationale de gimnastica feminina.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a anuntat vineri ca filiala sa va propune constituirea unui "bloc" al parlamentarilor clujeni alesi duminica, in asa fel incat acestia sa sustina toate initiativele benefice judetului, indiferent de partidele pe care le reprezinta.
Premierul Boc detine un apartament de 63 mp la Cluj-Napoca, un autoturism Peugeot achizitionat in leasing in 2007, pentru care trebuie sa plateasca rate pana in 2010, si are depozite bancare de peste 160.000 lei plus economii in valuta, avand si o polita de asigurare pe numele sau si al copiilor.
Primul ministru Emil Boc a anuntat vineri, la Cluj, ca a luat decizia de a plafona la nivelul anului trecut bugetul de cheltuieli si cazari al personalului Cancelariei Primului Ministru. “Am vazut o discutie destul de ampla cu privire la colaboratorii mei de la Cluj care sunt la Bucuresti.
Nu intotdeauna suntem constienti de aceste lucruri atunci cand discutam anumite subiecte la Bucuresti si acesta a fost intr-un fel avantajul participarii unor ministri din Ardeal in guvernul de la Bucuresti, in perioada 2000-2004, probabil ca atunci au fost cei mai multi ministri din Cluj, din zona, si a fost important pentru ca ei au adus mesajele specifice din aceasta zona.
El ataca si grupul de la Cluj. " Rezultatele acestei atitudini iresponsabile, sustinute doar de orgolii, vanitati si ambitii personale, stimulate de doi aventurieri politici de la Cluj (in niciun caz Grup), au dus PSD la pierderea locului intai pe esichierul politic romanesc, fiind la mana PD-L.
Presedintele Traian Basescu s-a prins in hora astazi cu studentii Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, care l-au intampinat la intrarea in universitate.
Crin Antonescu a mentionat, la Realitatea TV, ca doreste sa faca o precizare pentru prima si spera pentru ultima oara, legata de faptul ca, sambata, in dezbaterea de la Cluj-Napoca, a aparut un episod, pe care nu l-a marcat ca atare in discutia cu Traian Basescu si pe care nu l-ar fi deschis niciodata daca nu ar fi avut o prelungire in presa si in comentarii.
"Le propun consilierilor PNL din Consiliul Local Cluj-Napoca intocmirea unui proiect de hotarare privind returnarea sumei de aproape 400.000 de euro, reprezentand contributia Guvernului Ungariei la restaurarea statuii lui Matei Corvin.
Vineri, 28 Iulie 2011 a avut loc, la hotelul Golden Tulip din Cluj Napoca conferinta de presa prin care s-a anuntat lansarea proiectului MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului.
"La primaria condusa de Sorin Oprescu exista actiuni asemanatoare celor de la Cluj.
Ion Iliescu nu a ezitat sa il atace pe Cosmin Gusa si nu a uitat "Grupul de la Cluj" care l-a sprijinit pe Mircea Geoana sa devina presedinte al PSD la Congresul din aprilie 2005, actiune ale carei efecte "le traim si astazi".
De la Cluj. PSD a cerut renumararea voturilor din Cluj, anumite sectii - initial, presedintele judetean ales al Clujului, Horea Uioreanu, isi exprimase opinia ca s-ar putea cere chiar renumararea generala sau anularea voturilor din sectiile-problema.
Boc la Cluj. ... Cine ramane la Cluj? ... Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt.
BEM-BEM Cluj a refuzat cererea USL de renumarare a voturilor pentru primarie. ... Viermuiala sinucigasa nu face decat sa primeasca impulsul final prin victoria lui Boc la Cluj.
google-analytics.com