Cautare

1960 de rezultate pentru "cluj" (3.16 secunde)
Absolventi ai Conservatorului Cluj-Napoca, cei doi solisti si-au desavarsit arta interpretetiva la New York sub indrumarea celebrei soprane Renata Scotto, a tenorului David Bender si a directorului operei Metropolitan din New York, Charles Riecker. ... Salaj), Casa de Cultura a Sindicatelor Vineri, 17 mai 2013, ora 19:00, CLUJ-NAPOCA (Jud.
CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Capitol (Onesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucuresti), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare).
Se pare ca, in viziunea lui Columbeanu senior, domnisoara nu este decat "prietena de la Cluj" a Irinucai.
Vineri, 5 decembrie 2014, incepand cu ora 21:00, va avea loc ultimul eveniment organizat de Revista Sunete in acest an, Pariul Sunete 2015, care se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti.In cadrul acestui eveniment, in care revista Sunete isi propune sa aduca in atentia publicului si sa promoveze cativa artisti autohtoni, pe scena vor urca pentru a canta cate un set intreg de aproximativ 45 de minute formatiile Baba Dochia (Cluj), Harlequin_Jack (Bucuresti), Lights Out (Cluj) si Satellites (Cluj).
INNA a deschis festivalul UNTOLD printr-un super show full band pe Cluj Arena, scena principala. Publicul a ascultat si a cantat alaturi de artista piesele care au facut-o cunoscuta in intreaga lume, pe scene din Mexic, Statele Unite, Japonia, dar si Europa:
Astfel, probele existentei valahilor (romanilor medievali) in Transilvania, la venirea ungurilor, sunt o alta problema pentru nucleele antinationale din Cluj Napoca, Alba Iulia sau alte orase din tara, care ne-ar vrea ajunsi aici dupa venirea ungurilor.Va reamintesc ca cetatile lui Glad (judetul Timis), Gelu (judetul Cluj) si Menumorut (judetul Bihor), conducatorii valahilor din Transilvania secolului IX, care s-au confruntat cu ungurii,la sosirea acestora, sunt aproape abandonate â€" nu numai ca nu sunt indicatoare spre ele sau panouri explicative langa acestea, dar mai mult decat atat, in cetatea lui Menumorut este amenajat un teren de fotbal si vestiare, iar in cetatea lui Gelu se cultiva porumb.
In tara asta mica, amarata, valorile se pastreaza Dan Puric a sustinut o conferinta la Cluj-Napoca joi seara, cu titlul "Glasuind in neguri",. ... Au participat aproape 1000 de oameni, printre spectatori aflandu-se IPS Andrei Andreicut, Mitropolitul Clujului sau fostul primar al orasului Cluj-Napoca, Gheorghe Funar.
Cele doua concerte de la Bucuresti, din Piata Constitutiei, de pe 22 Iunie si din Cluj Arena de pe 25 Iunie, vor fi adevarate desfasurari de forte umane.
https://UMR.lnk.to/Sting57PR Marti seara, 17 octombrie, Sting a sustinut primul sau concert in Cluj, la Sala Polivalenta, iar Universal Music Romania i-a inmanat in seara evenimentului, discul de aur pentru vanzarile albumului 57th & 9th.
- Ma bucur mult sa fiu din nou la Cluj. ... Drumul cel mai frumos intre doua puncte este dansul, spunea Gigi Caciuleanu, iar pentru mine drumul pana la Cluj este intotdeauna foarte frumos pentru ca la capatul lui ma asteapta un film despre dans.
Alexandru CORDOS, senator de Cluj, i-a adresat o intrebare Ministrului Afacerilor Interne Radu Stroe. ... Combaterea infractionalitatii in localitatile mici Din punct de vedere al infractionalitatii, situatia se prezinta foarte grav pentru comuna Floresti din judetul Cluj.
Vineri, 9 August 2013, a avut loc deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei, ocazie cu care a avut loc o prezentare de moda cu tema "Carpisa, all day long!" in Iulius Mall Cluj Napoca Manechinele au defilat pe covorul rosu si au aratat, inca o data, ca gentile Carpisa pot accesoriza cu success orice tinuta si ca ele pot fi purtate de dimineata pina seara, in orice loc si cu orice ocazie.
Magda Marincovici) Anul trecut, cercetatorii de la Cluj au anuntat descoperirea sangelui compatabil cu toate grupele sanguine.
In prezent, centre de excelenta in patologia pancreatica avem la Bucuresti, Cluj si Iasi, unde rezultatele cu care se opereaza pancreasul sunt din ce in ce mai bune.
A parasit catedra de Psihologie Aplicata UBB, Cluj, pentru a face consiliere psihologica in cabinetul sau particular. "Ma ocup de cazuri subclinice. ... Acesta este motivul pentru care a fondat o gradinita in Cluj Napoca, orasul sau natal.
Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj. ... Politistul care conducea masina a fost ranit grav si a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj.
Pentru prima data in istorie, Romania va organiza Campionatul European Masculin, in 2017, la Cluj; ... Este meritul celor care muncesc de mult timp la acest proiect - Federatia Romana de Baschet, Primaria Cluj si Guvernul Romaniei;
O explozie puternica a avut loc duminica dimineata intr-un bloc de locuinte din Cluj-Napoca. ... Femeia, in varsta de 30 de ani, are arsuri grave pe o mare parte a corpului, a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj, pentru Digi 24.
Provocarea mea incepe in Cluj Napoca, oras cosmopolit, centru universitar, nodul central al tarii, un punct foarte important al modei romanesti. ... In Cluj voi fi insotita si de doctorul stomatolog Adrian Mina, care va oferi sfaturi despre o ingrijire dentara de cinci stele, a declarat Dana Savuica.
Pentru o investigare adecvata, cele 3 obiecte au fost trimise la Muzeul de Istorie din Cluj-Napoca.
google-analytics.com