Cautare

939 de rezultate pentru "clinceni dinamo live" (2.87 secunde)
Au mai ramas Dinamo si Rapid, in functie de finala Cupei Romaniei. ... Castigatoarea Cupei, Rapid sau Dinamo, intra in playofful Ligii Europa.
Dinamo Bucuresti castiga Cupa Romaniei, dupa ce invinge Rapidul cu 1-0 Dinamo castiga pentru a 13-a oara Cupa Romaniei, dupa ce a invins, pe Arena Nationala, Rapidul cu 1-0. ... Dinamo:
Scarlatache aduce Cupa in Stefan cel Mare Dinamo a castigat Cupa Romaniei după ... Dinamo a jucat la fel ca Chelsea, condusa fiind de la margine tot de un antrenor italian, Dario Bonetti. Rapidul a avut posesia si ocaziile, Dinamo a marcat si a castigat trofeul.
In schimb, Dinamo va fi in urna a doua.
Dinamo a ratat startul in campionat si are acum de tras pentru a ajunge in frunte. ... Dinamo si-a recuperat punctele pierdute etapa trecuta cu CFR, dar mai e mult pana departe. ... Daca a fost ofsaid, n-a fost la mine, o fi fost inainte" (Alexandru Curtean, mijlocas Dinamo)
' Stelistii nu vor lua nici un ban daca trec de Dinamo Tbilisi Jucatorii nu vor incasa nici un ban daca o vor elimina pe Dinamo Tbilisi si au promise recompense doar daca ajung in grupele Champions League Bourceanu, Tanase si toti ceilalti elevi ai lui Reghecampf n-au primit nici un ban pentru castigarea titlului si nici nu vor lua vreo prima speciala daca vor trece si de Dinamo Tbilisi.
Steaua a INVINS cu 2-0 pe Dinamo Tbilisi Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzina Dinamo Tbilisi, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, transmite Mediafax. ... Dinamo Tbilisi:
Microbistii vor putea urmari la Televiziunea Romana meciurile celor de la Viitorul, FCSB, Dinamo si Astra, pentru accederea in play-off Champions League, respectiv Europa League.
Meme Stoica, managerul general FCSB, a avut cateva reprosuri de facut fata de jucatorii FCSB, desi ros-albastrii au invins rivala Dinamo cu 3-0. "Dinamo a jucat foarte dur, iar noi ne-am cam ferit. ... E inadmisibil ca Dinamo, in 10 oameni si la 1-0 pentru noi, sa aiba 3 cornere!
Ma bucura reintrarea ta, dar vreau sa te vad la meciurile cu Rapid si Dinamo pe teren, asa cum face Dorinel Munteanu la Cluj. ... Chiar se intrevedea de la meciul cu Dinamo. ... Jiul - Dinamo 0-1. ... In schimb, Dinamo este cu toate panzele sus.
Au mai ramas doar doua zile pana la meciurile de foc ale anului 2006, Universitatea - Steaua si Pandurii - Dinamo, duelul oltenilor cu granzii Capitalei fiind asteptat cu mare interes si nerabdare de lumea fotbalului romanesc.
Florin Prunea a transmis ca, desi regreta situatia in care se afla Dinamo dupa ce a pierdut prima mansa a duelului cu U Cluj, ardelenii au meritat pe deplin victoria.
In timp ce PSD se joaca de-a motiunea impotriva Guvernului Tariceanu, Dinamo a reusit ieri sa aduca un antrenor stelist la echipa.
Dinamo este in criza si cu Mircea Rednic pe banca. ... Rednic a fost criticat dur de Iuliu Muresan dupa partida Voluntari - Dinamo 2-1. ,,Dinamo nu a mai batut pe nimeni din luna august.
Mircea Rednic a dezvaluit o parte din situatia dezastruoasa prin care trece Dinamo, echipa care a ajuns sa nu-si mai permita sa alimenteze autocarul. Antrenorul lui Dinamo a avut o izbucnire la conferinta de presa pe care a sustinut-o joi.
Deian Sorescu a parasit-o pe Dinamo in iarna, dar recunoaste ca nu se poate rupe de tot de fostii sai coechipieri.
Dinamo - U Cluj 1-1 a fost rezultatul care a trimis-o pe Dinamo in Liga 2. La finalul partidei, Erik Lincar, antrenorul clujenilor a avut un mesaj pentru cei care i-au acuzat inaintea barajului cu Dinamo ca nu isi vor apara sansele.
Superliga, etapa a 3-a Dinamo - Sepsi OSK 0-3 (0-1) A marcat: ... Dinamo: Golubovic - C. Costin, R. Grigore, Giafer, Moura - Larrucea - Bani, N.
Craiova - Dinamo 1-0 A marcat: ... Ivaylo Petev DINAMO (4-3-3): Golubovic - Cr. Costin, Lucas Alves (cpt.), Homawoo, Amzar - N.
Superliga, etapa a 18-a Sepsi OSK - Dinamo 2-1 (2-0) Au marcat: ... Paun, Kallaku, Damascan, Rondon Dinamo: Golubovic - Araujo, Patriche, R.
google-analytics.com