Cautare

22601 de rezultate pentru "clasament liga a treia fotbal romania" (6.11 secunde)
Muntenegru Romania scor final 0-1. Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. Tucudean a marcat singurul gol al partidei, in minutul 44, printr-un sut puternic, mingea uda intrand in poarta pe sub portarul muntenegrean.
Romania, in urna a treia a preliminariilor Euro 2016. Ce adversare poate intalni nationala de fotbal Nationala de fotbal a Romaniei face parte din urna a treia a preliminariilor Campionatului european de Fotbal din 2016, a anuntat vineri site-ul UEFA.
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
LONDRA 2012 FOTBAL. GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate. "Nu regret pasul facut, chiar daca vin de la Vaslui, o echipa de Liga I, la Liga a II-a.
Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a decis ca formatia Rapid Bucuresti nu indeplineste criteriile pentru a evolua in Liga 1.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
Romania isi incepe drumul catre EURO 2020 la Ploiesti, contra Muntenegrului, iar Vlad Chiriches spune ca este vital pentru nationala sa inceapa campania cu o victorie. ... E o grupa grea, cu echipe puternice, fiecare are sansa ei, a declarat Vlad Chiriches la conferinta de presa.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a. O mare speranta s-a naruit intr-un singur an.
Premierul amator de "futbol", indiferent ca e tricolor sau alb-visiniu, a semnat ca primaru' si asta a fost.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni. Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Oltencele spera ca etapa a 13-a sa fie cu noroc pentru ele si sa obtina prima victorie in deplasare din acest sezon Handbalistele de la SCM Craiova au plecat ieri-dimineata spre Roman, urmand ca astazi, de la ora 17.00, sa intalneasca formatia locala HCM, intr-o partida din cadrul etapei a 13-a din Liga Nationala.
Acesta este planul de rezerva al inculpatilor, care au formulat o solicitare in acest sens, invocand un viciu de procedura, anunta ziare.com, intr-o analiza a acestui caz. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Campionatul Mondial de Fotbal 2014 a inceput pe data de 12 iunie si se va incheia pe 13 iulie, cand va avea loc marea finala.
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. este celebrat de Google cu un logo special.Motorul de cautare Google si-a modificat, joi, logo-ul pentru a marca debutul Cupei Mondiale la fotbal, desfasurata, in acest an, in Brazilia.
google-analytics.com