Cautare

193 de rezultate pentru "cina" (2.95 secunde)
Oferta include cazare trei nopti, pensiuni complete cu cina festiva de Paste, asistenta turistica si ghid local pe parcursul programului.
Decizia lui Hu Jintao de a cina mai intai cu Bill Gates pare sa aiba legatura cu acordul incheiat recent intre Microsoft si trei dintre cele mai mari companii chineze producatoare de sisteme PC.
Pachetele cuprind noptile de cazare, cu mic dejun inclus, cina festiva de Revelion, cu meniu special cu preparate traditionale, obiceiuri si traditii romanesti, tombola, program de divertisment, iar pentru cele doua oferte de trei si patru nopti, este inclusa si seara de Carnaval (dansul mastilor, concursuri, muzica de petrecere etc).
In schimb, pentru a face un plin la masina, preturile sunt asemanatoare, ca si pentru o cina la restaurant, care este la fel de scumpa pentru romani ca si pentru englezi, adica aproximativ 17 lei pentru doua persoane.
Pachetul include cazarea, cina romantica pentru doua persoane, pentru fiecare noapte de cazare, un aranjament special in camera, precum si nelipsita sampanie.
Un sejur de 5 zile in Bulgaria, cu mic dejun, pranz si cina incluse in pret, costa doar 250 de euro de persoana.
Pretul include planificarea personalizata a cel putin 12 intalniri de afaceri a cate 30 minute pentru fiecare participant, translatie asigurata in timpul intalnirilor de afaceri, inregistrarea si prezentarea firmei in catalogul Futurallia 2007, prezenta in reteaua mondiala de afaceri si abonament la baza de date Futurallia-online timp de un an, cazare 3 nopti in hotel de clasa superioara in orasul Poitiers, cocktail de bun venit, 2 pranzuri, cina de gala si receptie internationala, transfer aeroport/ hotel/ centrul de congrese/ vizite la obiective industriale si tur al orasului.
De asemenea, vizitatorii romani si straini ai litoralului mai pot opta pentru o cina traditionala cu spectacol folcloric (29 euro), degustari de vin pe Insula Ovidiu (31 euro cu croaziera de o ora pe lacul Siutghiol la bordul unui vaporas si o masa pescareasca), o vanatoare de comori in Constanta cu escale la principalele institutii muzeale tomitane (26 euro), turul tarmului Marii Negre pe bicicleta (38 euro cu ghizi de mountain bike si asistenta tehnica).
Profesorii universitari prezenti la acest simpozion vor îmbina în Oltenia utilul cu placutul, gazdele de la Universitatea din Craiova oferindu-le si momente de relaxare, cum ar fi o cina festiva si o plimbare cu vaporul pe Dunare la Drobeta Turnu Severin.
Special pentru sezonul estival, magazinul Altex, situat in cadrul complexului Cina, isi deschide portile cu o gama largita de produse - 20.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si entertainment.
În limba vorbita, un apartament costa trei-patru miliarde (300.000-400.000 de lei noi), salariile sunt de milioane sau zeci de milioane (sute sau mii), pâinea este 12.000 de lei vechi (1,2 lei), iar cina la restaurant face 500.000 de lei vechi.
"Dupa perioada de incubatie, in proportie de 95%, vorbim despre un stafilococ auriu, pentru ca din aceleasi portii de mancare care au fost oferite la cina au gustat si trei angajati, care s-au imbolnavit si ei", a declarat dr.
Doresc sa ofere calitatea si rafinamentul bucatariei romanesti internationale si turcesti, sa fie locul ideal pentru petreceri private, sa fie locul in care muzica si atmosfera de club sa-si relaxeze clientii si mai ales sa fie locul unde se poate lua pranzul sau cina indifferent de preferintele culinare.
concurs coregrafii de dans pe echipe, petrecere cu muzica si DJ, degustari si asocieri de vin, demo preparare cocktailuri, degustare si demo preparare ceai / cafea, "curs" de bune maniere la o cina de business, demo aranjare masa festiva;
Pranz, cina, business meeting, aniversare, evenimente corporate/ private. Pret mediu meniu: 150 lei Restaurantul Cezanne by Cezar Munteanu este situat in Piata Charles de Gaulle nr.
Fie ca este vorba despre cina festiva de Sarbatori, o masa in familie sau de un pranz alaturi de prieteni, cu noul Tefal Optigrill®+ ii poti surprinde pe cei dragi cu o friptura excelenta, perfect pregatita!
Expertii brandului intermediaza vanzarea de proprietati, dar pot stabili si intalniri la cina cu celebri oameni de afaceri sau cu personalitati din lumea show biz.
piine cu margarina si marmelada Prinz: supa cu galuste si iahnie de fasole cu cirnati Cina: tocanita de legume
Cartea vanduta in peste 19 milioane de copii pe plan mondial prezinta aventurile unui baietel neastamparat, Max, care porneste intr-o calatorie imaginara, dupa ce a fost trimis de parintii sai la culcare fara sa isi primeasca cina.
micul dejun, pranzul si cina sunt asigurate zilnic, gratuit, in restaurantele din campus, relateaza Business Insider. La intrarea principala in cele trei cladiri din centrul campusului au fost filmate imaginile pentru productia "The Internship", regizata de Shawn Levy si lansata in 2013.
google-analytics.com