Cautare

310 de rezultate pentru "ceas" (4.32 secunde)
"Este frumos la Botosani ", "mai sint 769 de zile dupa ceas pina cind Romania si Botosaniul se integreaza in Uniunea Europeana ", a inceput ministrul Geoana, deschizindu-i pirtia premierului Nastase.
Pina in ultimul ceas al mandatului sau, Ion Iliescu si-a batut joc de poporul roman, prin dispretul fatis aratat fata de legile tarii.
Ceea ce nici interesul propriu si nici bunul simt nu au reusit sa impuna in timp util a reusit zvonul referitor la posibila fuziune a PNL-PD, urmata cu siguranta de aderarea la PPE. Este foarte adevarat ca unele lucruri mai pot fi rezolvate si in al doisprezecelea ceas.
Este noua fix, dumneavoastra nu puteti cadea intr-o a doua ilegalitate si sa socotiti un ceas care merge in urma ca fiind precis, pentru ca putea sa mearga in urma cu doua ore si acum sa ziceti ca este sapte si sa putem incepe sa judecam inca doua ceasuri.
Ionescu a sustinut ca i-a facut cadou un ceas de 2.000 de dolari lui Mihailescu si ca el stia de sumele de bani pe care le-a primit consilierul sau.
Sau port un ceas de 600 de euro care cred ca are 13-14 ani si am prieteni care le au cu ceasurile si fac misto de mine.
El a declarat ca detine vase, monede, ceas si alte obiecte din metale pretioase in valoare de 5.000 de euro, bijuterii - de 20.000 de euro, obiecte de arta - de 5.000 de euro si obiecte de cult - de 1.500 de euro.
'Va omor', 'Va pun o bomba cu ceas aici, in primarie', 'Va bag la puscarie'. In continuare, numitul Adrian Mititelu s-a deplasat la Biroul Juridic, mentinind registrul de injuraturi si fata de dl.
Joi seara, dupa incheierea consultarilor dintre presedintele Basescu si reprezentantii societatii civile, din birourile Palatului Cotroceni iesea nimeni alta decat fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea.
Tot in 2005, ministrul a achizitionat icoane si un ceas in valoare totala estimata la 1.000 de euro. Vasile Blaga, ministrul de Interne, a cesionat actiunile detinute la SC Master SA in valoare de 1,081 miliarde de lei, bani pe care i-a depus la o banca.
Simona Halep a trecut de Zarina Dias, 6-1, 6-4, si s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open.
Sabin Cutas a declarat ca "in al doisprezecelea ceas vor intelege (n.r. - partenerii de Coalitie) ca nu sunt niste initiative din care are cineva de castigat ceva", ci sunt absolut necesare Romaniei de astazi.
- Tamara era plata ca un ceas, cu solduri proeminente, pe care puteai pune si o ceasca, mi-o descrie intrerupand povestea amorului nebun cu micuta si rotunda Cuchi de care - recunoaste el - s-a indragostit cleste, desi ea nu se uita nici cu fundul la mine.
De curand, Rica Raducanu a venit la reparat cu un ceas de perete nemtesc", ne-a spus Catalin Vardianu. Din pacate, ceasornicari buni sunt mai rar in Bucuresti.
o sanie din bronz si lemn, veche de dinainte de anul 1900 - la pretul de 2.000 de euro, un ceas vechi nemtesc, vechi de 50 de ani - la 200 de euro, un binoclu - la 200 RON si un muzician din bronz", ne-a spus Nelu Nedelea.
Doxa (ceas vechi, de mana), Maurice Lacroix, Certina (elvetian) si Omega (elvetian). "La magazinul de pe Strada Academiei avem si curele din piele pentru ceasuri (intre 27 - 50 RON).
Nu mai trebuie sa va spunem ca drumul celor care au fost dominati de energii negative (de ura, invidie, egoism, dorinte de imbogatire materiala, minciuna, necinste si coruptie) se desparte de al vostru, la acest ceas de cumpana si rascruce.
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. Promitem sa ascultam noul post RADIO SEVEN si uram mult succes redutabilei echipe : Sa fie intr-un ceas bun !
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Decat sa iti vinzi sufletul, mai bine vii te imprumuti de la Unar, iar cand zilele bune se intorc, imi platesti ce ai primit si un spor sa fie un mic castig pentru ca ti-am iesit in cale la ceas de nevoie.
google-analytics.com