Cautare

19676 de rezultate pentru "cate voturi au presedintele" (3.72 secunde)
Mai face cate o jumbo-prostie, mai balbaie cate o lege, e prins cu si alta manarie sau e tradat de un alt functionar fidel.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente. Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
In Craiova sunt 7.356 de persoane care au doua sau mai multe case. 22 dintre aceste persoane detin cate sase sau mai multe apartamente. Lor le-au crescut si impozitele pe proprietate, de la 1 iulie.
Ce trebuie sa stim despre cozonaci Cozonacul este painea dulce a secolelor trecute, deseori evocata de calatorii straini care au trecut sau locuit in spatiul romanesc. ... Din cozonac au derivat numeroase alte produse cu simboluri particulare, intre care pasca de rand si pasca ritualica.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Pana la ora 14.00 presedintele PC Galati, Eugen Durbaca, se afla in frunte, la o distanta infima de contracandidatul Eugen Chebac (PSD). La raportarea de la ora 16.00 Eugen Chebac a preluat conducerea, la o distanta de 0,6%, ce inseamna doar circa 700 de voturi.
USL vrea sa stranga 5,2 milioane de semnaturi pentru sustinerea suspendarii lui Basescu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca USL doreste sa stranga 5,2 milioane de semnaturi pentru sustinerea suspendarii din functie a presedintelui Basescu, adica numarul de voturi pe care acesta le-a obtinut la turul al doilea al alegerilor din 2009, relateaza Mediafax.
pentru Senat au primit 46,84% din voturi, fiind urmati de cei ai UN PSD+PUR, cu 30,17%. Si la Camera Deputatilor, cele mai multe voturi au revenit Aliantei D.A.
aceleasi structuri care l-au facut Prim Ministru in 2015, dupa caderea Guvernului Ponta. ... O simpla adunare aritmetica arata ca PSD+ALDE ar aduna 39% dintre voturi, in timp ce partidele din actuala opozitie ar aduna 48% dintre voturi, ceea ce ar insemna schimbarea raporturilor de forte din viitorul Parlament!
• Nu, titlul nu este meritat (60%, 132 Voturi) • Da, a fost echipa cea mai buns (32%, 71 Voturi) • Nu pot ss ms pronunt (8%, 17 Voturi) Total Voturi:
65.17% (2002 voturi) • Dezastrul cu Stuttgart se repeta: ... 25.23% (775 voturi) • Steaua pierde, dar se califica; ... 9.60% (295 voturi) Total voturi:
Cu toate acestea, initiativa legislativa a fost respinsa pentru ca nu a intrunit numarul necesar de voturi.
In turul al doilea al alegerilor partiale de la Firtanesti au intrat candidatul PSD si cel al Aliantei D.A., Ion Constandache.
Motiunea anti-Macovei, initiata de PC-PSD-PRM, a fost adoptata marti cu 81 de voturi pentru si cu 46 de voturi impotriva, in conditiile in care doar 69 de reprezentanti din Senat au apartinut Opozitiei. ... La vot insa, s-au consemnat doar 69 de voturi ale Opozitiei.
La o simpla analiza a rezultatelor din cele doua tururi de scrutin, vedem ca in cele doua saptamani scurse intre acestea Nicolae a mai castigat 27.154 de voturi, in timp ce Lisinschi nu a mai castigat de partea sa decat 2.354 de sustinatori dintre cei care in primul tur au votat cu alti candidati.
Potrivit numaratorii votului, cererea privind inceperea urmaririi penale a lui Adrian Nastase a primit 120 de voturi pentru, 150 impotriva si sase voturi au fost nule. Cererea similara pentru Miron Mitrea a primit 160 de voturi pentru, 115 impotriva si un vot nul.
Raportul de respingere, dat de Comisia de invatamant din Senat, a proiectului de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului a fost adoptat de plenul Senatului cu 44 de voturi "pentru", 14 voturi "impotriva" si 2 abtineri.
Complicatul sistem de vot uninominal i-a scos din sarite pe unii candidati, care au depus contestatii la Biroul Electoral Central, in speranta ca renumararea voturilor anulate i-ar putea propulsa in postura de castigatori.
Potrivit anuntului BEC, Alianta PSD+PC a obtinut 1.504.218 voturi (31,07%), in timp ce PD-L a adunat 1.438.000 (29,71%), iar PNL - 702.974 (14,52%).
google-analytics.com