Cautare

127 de rezultate pentru "catalina ezaru" (2.79 secunde)
Catalina de 18 ani, I. ... Catalina, ajutată N. I. i-a solicitat unui barbat 500 de lei, in vederea restituirii bunurilor furate si l-a obligat sa retraga de la un bancomat suma de 2.000 de lei, pe care ulterior si i-a insusit.
Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ sunt asteptate pe adresa de e-mail adresele de e-mail: catalina[email protected] si [email protected], pana la data de 12 decembrie 2011.
- Catalina Porumbel, Lidia Fecioru si Voropchievici Mihai au fost imbracati superb in ziua de 13 aprilie 2019, la emisiunea Adevaruri ascunse.
Roxana a luat argint in proba de 60 m si bronz cu stafeta de 4x2 ture, alaturi de Cristina Marinescu, Catalina Chirca si Andreea Cojocaru.
Cele mai numeroase delegatii sunt cea de la atletism cu 24 de sportivi si respectiv cea de la canotaj cu 18 de sportivi. Gimnasta Catalina Ponor va fi portdrapelul Romaniei. Sursa: Wikipedia, enciclopedia libera
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Catalina Marinescu este foarte creativa in ce priveste confectionarea de bijuterii hand-made. La standul ei, de la targul de la MTR, gasiti si:
cadigane din matase naturala si bumbac pictate de mine - 150 RON, bluze pictate, din matase naturala si dublate cu bumbac - intre 110 - 120 RON, pandante si coliere pe sarma argintata, cercei din seminte de rudrasca - 18 RON, bratara din seminte de rudrasca - 20 RON, cercei cu sticla de murano - 18 RON, cercei din metal emailat, brose sub forma de insecte, cu pietre semipretioase - intre 20 - 25 RON", ne-a spus Catalina Marinescu.
Mihai Prejban/Sorin Antonie regia Catalina Buzoianu miscarea scenica: Galea Bobeicu elemente pantomima: Adrian Nour "Istoria lui Visniec, absurda si plina de umor, incepe ca o poveste de dragoste din lumea noastra:
De asemenea, intre proiecțiile de film de la Cinema Elvire Popesco, cei mici vor avea parte de o serie de ateliere de creație cu trainerul Ana Catalina Dobrescu, designer grafic si animatoare, care vor face sa treaca mai usor pauzele dintre filme.
Dintre lucrarile mari Phoenixul este cea mai cautata lucrare. Avem cercei, brose si pandantive lucrate pe lemn si vopsite cu acrilic sau tempera, ne-a spu Eva Catalina.
Asteroidul, care a primit indicele 2013 TB80, a fost observat pe 9 octombrie, cu ajutorul unui telescop automat, instalat in statul american New Mexico. Apoi descoperirea a fost confirmata de proiectul american Catalina si de astronauti japonezi si australieni.
Dintre proiectele de licenta ale celor 14 tineri arhitecti calaraseni, mi-a retinut atentia cel semnat de Andreea Catalina Oprea, un proiect care propune amenajarea Prefecturii in Muzeu de arheologie.
Gili Schechter si Hannan Sabat, din Israel au comentat intr-un articol o fotografie facuta de Catalina Borta, reprezentand o fresca din Biserica Manastirii din Sighisoara, aflata nu departe de Turnul cu Ceas.
Mihailescu, din partea PSD, si Claudia Catalina Sava, propusa de Partidul Conservator, au fost validate pentru functia de comisar, alaturi de Victor Eros, sus_inut de UDMR, si de Mihai Chetreanu, propus de PRM, ambii deja validati.
Catalina Apostu la Beresti, Lenuta Serban la Varlezi, Tudorita Patriche la Scanteiesti, Stefanica Alexandru la Ivesti, Mariana Sonu la Movileni, Coca Lupulean la Munteni, Trandafira Constantin la Nicoresti, Aurelia Popa la Negrilesti si Mana Ilie la Costache Negri", a precizat Ion Stefan.
Pe lista persoanelor chemate in judecata de Dragu Togan se numara Sorina Tatara - sefa Serviciului Gestionare a Resurselor Umane, Bojoc Sorina Iulia - director executiv in cadrul Directiei Juridice, Nedelcu Alina Georgeta - consilier juridic si Capatana Catalina - consilier juridic, in fruntea listei gasindu-se Eugen Durbaca, fost presedinte al Consiliului Judetului Galati.
Astfel, al doilea vicepresedinte, Catalina Lupascu, si-a programat concediul la inceputul lunii august, urmand ca la intoarcerea acesteia sa plece in concediu presedintele CJ.
Astfel, al doilea vicepresedinte, Catalina Lupascu, si-a programat concediul la inceputul lunii august, urmand ca la intoarcerea acesteia sa plece in concediu presedintele CJ.
Oficial, conducerea CJ nu a comentat subiectul, presedintele Mihai Tabuleac fiind plecat in concediu, iar vicepresedintele Catalina Lupascu neputand fi contactata.
google-analytics.com