Sefii Consiliului Judetean (CJ) si-au limitat deplasarile, dupa ce institutia a terminat combustibilul. Inundatiile au necesitat mai multe deplasari in teritoriu decat s-a programat initial, iar cota de combustibil repartizata CJ a fost depasita. Conducerea institutiei utilizeaza patru autoturisme pentru deplasari, respectiv un Volkswagen Touareg, doua Volkswagen Passat si o Daewoo Nubira, in timp ce restul angajatilor are la dispozitie doua Dacii Logan. Unii salariati spun ca utilizeaza masina personala pentru a evita cheltuieli in plus pentru institutie. "Eu folosesc masina mea pentru a nu lasa loc de discutii si nu am solicitat decontarea combustibilului", a declarat Florin Bulgaru, consilierul presedintelui CJ.
Oficial, conducerea CJ nu a comentat subiectul, presedintele Mihai Tabuleac fiind plecat in concediu, iar vicepresedintele Catalina Lupascu neputand fi contactata.
Inclusiv consilierii judeteni vor fi afectati de lipsa combustibililor, cei din afara municipiului urmand sa primeasca mapele de la sedinta de saptamana viitoare exclusiv electronic.