Luni, 15 aprilie, in cadrul Galei ce va avea loc in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti incepand cu orele 20:30, vor fi decernate On Air Music Awards. Nominalizarile au fost facute pe baza difuzarilor radio si TV, iar castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu de peste 30 de profesionisti din domenile muzicale sau conexe muzicii: producatori, promoteri, jurnalisti, artisti, regizori etc.
Dupa publicarea nominalizarilor la categoriile "Cel mai bun dance", "Cel mai bun pop rock" si "Cel mai bun hip hop", iata in continuare nominalizarile pentru categoriile "Cel mai bun rock alternativ", "Cel mai bun videoclip" si "Cea mai buna voce feminina".


Cel mai bun rock alternativ

Baby - Changing Skins
Gandurile - The Mono Jacks
Nu ma opri - Les Elephants Bizarres
Soare rasare -Travka
Spnzrtr - Robin & The Backstabbers



Cel mai bun videoclip

A ta - Corina
Cat de departe - Holograf
Dead man walking - Smiley
Da vina pe voltaj - Voltaj
Pleaca - Vunk & Antonia


Cea mai buna voce feminina

Alexandra Ungureanu
Andra
Antonia
Loredana
Paula Seling

On Air Music Awards este un proiect Star Management a carei initiativa a pornit din dorinta recunoasterii si aprecierii celor mai insemnati oameni ai muzicii romanesti, ce au o reala si substantiala contributie pentru promovarea acesteia, in tara si in strainatate. Gala On Air Music Awards aduce impreuna pe Covorul Rosu artisti, producatori, regizori, manageri si alti reprezentanti de seamă pentru Industria muzicala romaneasca.
Pentru ca orice industrie este datoare sa sprijine dezvoltarea viitorilor sai profesionisti, On Air Music Awards are si o componenta sociala. Un numar limitat de 100 de bilete cu valoare nominala de 440 ron au fost puse in vanzare pe site-ul www.eventim.ro. Contravaloarea acestor bilete, dupa plata taxelor legale, va fi utilizata pentru dotarea cu instrumente muzicale a unui liceu de muzica bucurestean.