Cautare

320 de rezultate pentru "castigator" (2.49 secunde)
Iar pana sa se intrebe cata sustinere populara au sau nu au cei din USL, Elena Udrea trebuie sa constate ca in 2008 sustinerea populara pentru PDL a fost mica pentru un castigator de alegeri, iar acum a fost foarte, foarte mica.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Jocuri de putere Prieteni, a trecut si Conventia Nationala a PDL. Care, dincolo de rezultate, arata un lucru despre care am tot scris, si care explica aspectul mizerabil al politicii romanesti:
33% considera ca Ponta a fost principalul castigator, 30% ca Basescu a fost castigatorul, iar 7% ca Antonescu a castigat, in vreme ce un procent solid de 27% apreciaza ca Antonescu a pierdut.
In urma unui concurs international de creatie plastica, proiectul prezentat de sculptorul Peter Jacobi a fost desemnat drept castigator, fiind considerat drept reprezentarea cea mai complexa si completa a ceea ce a reprezentat Holocaustul in Romania.
Pana in momentul de fata, asa cum arata sondajele dar si oferta de contracandidati, Crin Antonescu e castigator sigur. Poate chiar din primul tur, daca electoratul USL se mobilizeaza si liderul PNL nu mai baga pina atunci batul prin gardul celor de la PSD.
Asa ca trebuie continuata analiza si masurile reparatorii, trebuie ca rezultatul sa primeze in obtinerea functiilor in partid, trebuie ca in ministere si in comisiile parlamentare sa fie pusi acum membrii de partid care provin din judetele care l-au scos pe premier castigator iar cei care au pierdut sa se retraga.
Cum incearca PNL sa evite, pe ultima suta de metri, o catastrofa, imediat dupa ce, dintr-un partid castigator, care putea da un premier, s-a transformat intr-un partid pierzant?
Omul a fost anuntat pe sms de un alt soi de om (al carui numar nu-l avea in agenda telefonului) si a fost nevoit sa afle de la presedintele partidului castigator al alegerilor ca nu face vreun ghidus misto de el.
In schimb, comentatorii de la site-ul stiripesurse.ro cred ca in finalul mesajului sau, Iohannis copiaza pur si simplu ideea din sloganul castigator al PSD de la alegerile parlamentare, INDRAZNESTE SA CREZI IN ROMANIA.
Lucrurile astea le aflaram de la dumneavoastra, domnule Klaus Iohannis, in campania pentru alegerile prezidentiale din 2014, la finalul careia iesirati castigator in fata lui Victor Ponta.
Oamenii de afaceri Ioan si Viorel Micula au o avere estimata la 700 de milioane de dolari, iar pariul lor pe industria alimentara, hoteluri si mass-media s-a dovedit a fi unul castigator.
Solicitantii pot fi agentii economici integral privati de tip IMM care au sediul social sau sucursala in statiunea Snagov sau care, in cazul in care proiectul este castigator, urmeaza sa-si deschida un punct de lucru in statiune si care nu au datorii la bugetul de stat.
(Dupa cum se stie, pentru a nu trece din nou prin procedura de privatizare, seful AVAS intentioneaza doar sa schimbe numele cumparatorului in legea de aprobare a ordonantei de urgenta privind privatizarea companiei brasovene.) In aceste conditii, trebuie spus ca acest consortiu este la ora actuala castigator.
Mai trebuie spus ca AVAS va selecta ofertantul castigator prin aplicarea grilei de punctaj asupra ofertelor finale, oferte ce vor fi depuse pana la 9 septembrie 2005, conform calendarului de negocieri estimat de Autoritate.
Comisia de privatizare va selecta doi investitori pentru negocierile finale, care vor inainta oferte financiare imbunatatite, cu valori mai mari decat cele prezentate in prima etapa. Castigator va fi declarat ofer-tantul care va avansa cel mai mare pret pentru pachetul de actiuni.
„Consortiul a fost declarat castigator si urmeaza negocierea contractului, care speram sa nu dureze mai mult de doua saptamani. CSFB este obisnuit sa lucreze pe piata romaneasca, a fost consultant si la Petrom, si la Distrigazuri, ca urmare nu vad o problema in a negocia“, a spus Seres.
Prima editie a premiilor s-a organizat anul trecut, cand marele castigator a fost desemnat Audi A6.
Grupul italian a fost desemnat la inceputul acestei saptamani castigator al procesului de privatizare a celei mai mari filiale a companiei Electrica, dupa ce a oferit 820.099 de milioane de euro pentru preluarea a 67,5% din actiuni.
Se poate intampla astfel ca un premiu de 30.000 de lei vechi sa fie revendicat in lei noi, adica un castigator sa incaseze 30.000 RON (300 de milioane de lei vechi).
Pentru ca lucrarile sa se incadreze in grafic, cel mai bine ar fi ca viitorul castigator sa nu ofere o suma mai mica decat cea la care a fost evaluata statia, asa cum s-a intamplat cu firma italiana", a conchis edilul-sef.
google-analytics.com