Cautare

3926 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (5.12 secunde)
Una dintre aceste personalitati a fost si Leonard "Lyn" Buchanan. El si-a descris participarea la experimentele de vedere la distanta in cartea "Al saptelea simt", publicata in 2003 si - in versiune romaneasca - in 2008.
Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova. ... Dupa un timp, dinspre statia de tren din apropiere, a aparut o femeie in varsta de circa 35 de ani, imbracata cu o jacheta verde inchis, ducand o sacosa.
Aceste persoane, organizate in diverse grupuri, incearca sa mobilizeze opinia publica pentru a exercita presiuni asupra Congresului si Casei Albe, sa le determine sa dea in vileag ceea ce stiu in acest sens.
Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune." Calvin Coolidge • "Craciunul este perioada cand ai dor de acasa - chiar daca esti deja acasa." Carol Nelson • "Craciunul este perioada cand copiii ii spun Mosului ce doresc si adultii platesc." Richard Lamm • "Dimensiunea spirituala a Craciunului, sufocata de comert si gastronomie." Valeriu Butulescu • "Craciun.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
Printre martorii oculari a fost si batrana Macrina Tarsala, care a murit in toamna lui 1992 in varsta de 102 ani, din satul Paiusani, situat la circa 60 km est de Arad.
Cu toate ca ministrul Laszlo Borbely i-a promis saptamana trecuta primarului din Rast, Iulian Silisteanu, ca va veni ieri in comuna, ministrul nu si-a facut aparitia in tabara de sinistrati.
A fost rezultatul unei revolutii urbanistice bazate pe principii rudimentare cu scopul deliberat de a distruge trecutul. Publicam in continuare prima parte a unui extraordinar studiu de istoria arhitecturii, dar si de sociologie urbana, scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META.
Publicam in continuare cea de-a doua parte a unui extraordinar studiu scris de Augustin Ioan, si publicat pe site-ul Centrului Cultural META, studiu intitulat Centrul civic absolut:
Foarte aproape de parcul Cismigiu se afla o casa superba.
La targul de Craciun de la MTR o putei gasi si pe Brandusa Gemanaru cu Cozonac de casa din Bucovina. ... Am adus la tandul meu cozonac traditional din Bucovina, la 50 RON kg, care contine nuca, lapte, oua, dar si prajituri de casa:
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Cei doi candidati vor sustine maine prima proba de concurs.Consilierul judetean PSD Tiberiu Florian Mateescu si Marius Catalin Usurelu ginerele presedintelui PC Olt Paul Dobrescu vor sustine maineproba scrisa a concursului pentru ocuparea functiei de director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Olt.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. Geoana a precizat ca programul "Prima Casa" se adreseaza doar persoanelor cu venituri peste medie, care pot contracta un credit ipotecar.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
"Au pangarit Casa Poporului!", zice Luminita Grosu. ... Puteti citi in continuare articolul intitulat "Au pangarit Casa Poporului!". 'Recunosc, cu jena, oarecum, ca nu mai vazusem Casa Poporului pana in ziua aceea... ... Cu gandul la ce-avea sa ma astepte, drumul mi-a parut de-a dreptul incantator!
Consecinta a spectaculoasei demisii a ministrului Cseke Attila de la Sanatate. ... Si in care PD-L refuza sa le cedeze Casa de Sanatate. ... Pentru ca ministrul Cseke Attila a demisionat din motive de fonduri.
Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, si iubita lui Oana Mizil s-au hotarat sa-si cumpere o casa. Si nu orice fel de casa, ci o ditamai vila in centrul Capitalei pe care proprietarul vrea nici mai mult, nici mai putin de 1,8 milioane de euro, scrie Click!.
DAN CONSTANTIN) Cand a pornit cu flacara democratica prin tara, Basescu Traian s-a copiat pe el din editia 2009. Flacara violet i-a dat atunci taria ca il invinge pe Geoana, prins in menghina energetica a familiei Manolea.
Tinand cont ca pretul apartamentelor din blocuri au luat-o razna, s-a ajuns la paradoxul potrivit caruia o casa nou-construita ajunge sa coste mai putin decat un apartament intr-un bloc ceausist.
google-analytics.com