Cautare

3926 de rezultate pentru "casa sparta a lu tutilescu" (5.93 secunde)
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Catalin Zmarandescu, proaspat campion mondial IFC MMA (lupte in cusca), a dezvaluit un episod socant din viata sa, petrecut in 2009, cand a fost arestat, impreuna cu seful sau de atunci, Gigi Becali, in scandalul hotilor de masini.
Cununia religioasa va avea loc la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena din Galati, dupa ce in urma cu o saptamana, la Busteni, a avut loc cununia civila.
Cum va arata casa viitorului Casa Cornflake e rupta, parca, din filmele cu James Bond, unde peretii se rotesc, dezvaluind tehnologie de ultima generatie, iar bauturile preferate se prepara singure, potrivit stirileprotv.ro.
In 2011 au fost lansate mai multe produse care folosesc senzorii pentru a consuma resursele mai eficient si care fac totodata viata de zi cu zi mai usoara.
Un fizician a descoperit locul ideal in care sa pui routerul pentru a avea internet in toata casa Un fizician a lansat o aplicatie care le permite utilizatorilor sa stabileasca, cu precizie matematica, locul ideal in care trebuie plasat routerul pentru ca semnalul de internet sa fie optim in toata casa.
Nu a mai iesit din casa de cateva luni Olga Tudorache nu a mai iesit din casa de cateva luni. ... Dupa zeci de ani de teatru, actrita a facut atac cerebral pe scena si medicii i-au interzis sa mai joace. Acum, Olga Tudorache a ramas singura.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
Condamnarea la 8 ani de inchisoare si sechestrul pus pe singura locuinta a sotilor Mencinicopschi a reusit sa-i doboare, scrie ziarulring.ro. "Multi au plans cand au vazut ce i s-a intamplat, dar el i-a iertat pe cei care i-au facut asa ceva. S-a resemnat, a spus:
Deoarece pe 29 Aprilie se va sarbatori Ziua Internationala a Dansului, organizatorii turneului RHYTHM OF THE DANCE vor oferi tuturor persoanelor ce iubesc dansul, sansa de a achizitiona bilete mai ieftine, la oricare dintre spectacolele turneului!
Pe Facebook a aparut un text interesant intitulat: Casa Papatriandafil din Calarasi, in care a trait un mare pictor roman,a ajuns in ruina.
- Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... - Pe 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava. - Pe 17 octombrie - la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca. ... Sunt un tip de casa PRECIZARE IMPORTANTA:
Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3 va invita vineri, 24 februarie, intre orele 18:00 si 21:00, la ZIUA DRAGOBETELUI, editia a IV-a, un eveniment dedicat iubirii si traditiilor romanesti.
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
Albumele sunt produse de Casa de Discuri EUROSTAR. ... A compus peste 400 de cantece si reprezinta acea stirpe rara de creator care reuseste performanta de a fi si pe gustul marelui public si al criticii muzicale.
Mihaela Raileanu) Mihaela Raileanu a postat pe Facebook urmatorul mesaj, de fapt o invitatie la un curs de invatare a unui nou alfabet: - Pentru ca locurile sint, fireste, limitate, am sa-i rog pe doritori sa-mi trimita mesaj privat prin care sa-si manifeste dorinta de a participa la curs.
Florian Popa Micsan a publicat pe facebook un nou episod din Amintiri de pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos.
Bei un pahar de vin, sau doua, zambesti relaxat, bucuros ca a mai trecut un an alaturi de cei dragi. Ca nimic rau nu s-a intamplat. ... E ca vara cand iesi din casa si deodata te loveste lumina in ochi si esti buimac, ciudat, parca nu e locul tau....
Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere.
Inca din cele mai vechi timpuri, omenirea a sarbatorit cu fast trecerea intr-un nou an. Daca babilonienii sarbatoreau Anul Nou inca de acum 6000 de ani, in epoca moderna Revelionul a devenit unul dintre cele mai asteptate momente ale anului.
google-analytics.com