Cautare

1242 de rezultate pentru "carti de telefoane" (8.72 secunde)
Kiseleff nr.3, unde va asteapta de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
Kiseleff nr.3, unde cei interesati sunt asteptati de dimineata pana seara, cu multe bunatati si cadouri de sezon producatori traditionali, mesteri populari, artisti Hand Made si colectionari.
De cate ori v-ati oprit din fuga rutinei zilnice pentru a va indrepta atentia spre interior? De cate ori v-ati pus intrebarea:
In preajma vacantei de 1 mai va asteptam la "Targul Sarbatoreste romaneste" organizat de Piata Taraneasca in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Sos. Kiseleff nr.3, de vineri, 2 mai pana duminica, 4 mai, intre orele 10-18.
Leonard Coldwell este lider mondial in terapia cancerului si a stresului generat de boala. El este autorul a 19 carti, cu 57 de milioane de cititori. ... El si-a vindecat singur propria mama de Hepatita C, ciroza hepatica si cancer la ficat.
Una dintre cele mai controversate carti din lume, Codex Gigas, ascunde cele mai nebanuite secrete ale vietii. Se presupune ca fost scrisa in Evul Mediu de catre un calugar, doar intr-o singura noapte cu ajutorul diavolului.
La Editura Univers Stiintific - Publishing House a aparut recent cartea "Lumea secreta a pietrelor scumpe" de dr.
In plina vacanta de vara va asteptam cu mic cu mare la "Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!" organizat in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos. Kiseleff nr.3, de vineri 25 iulie, pana duminica, 27 iulie, intre orele 10-18.
Aceasta a ajuns sa fie doar o piatra pe cer, o planeta radioactiva, unde locuitorii sunt tratati ca toti bastinasii lumii noastre de cand omul a inceput sa descopere noi teritorii.
FARCAS) Am rezumat in episoadele anterioare cateva opinii interesante prezentate de ufologul veteran canadian Grant Cameron, intr-un lung interviu despre OZN-URILE SI CONSTIINTA UMANA EXTINSA, dat lui Alex Tsakiris, proprietarul podcast-ului Skeptiko.
14 septembrie 2015, Bucuresti) a fost un scriitor, politician si jurnalist roman, care a detinut functiile de senator si europarlamentar. ... A fost invins in al doilea tur de Ion Iliescu.
Am intitulat prezenta declaratie politica - Invinsi dar Nu uitati - provocat fiind de titlul unei carti - Invinsi si uitati - referitoare la cel de-al doilea razboi mondial, scrisa de istoricii Mihail Vasile Ozunu si Petre Otu.
Volumul 24centimetri a fost un real succes inca de la anuntarea sa online cu zece zile in urma. Astfel, in nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Curtea Veche Publishing a anuntat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare.
Doar femeia de serviciu mai citeste (Autor: ... A trait o vreme in tari exotice, unde sotul sau, doctorul Boriceanu, pe care-l cunosc direct, a muncit sa vindece bastinasii, cu o devotiune rara, de maladii diverse.
Generalul Emil Strainu a intrat de curand in rezerva. Acesta este o figura importanta pentru Romania chiar si dupa incetarea functiei sale, devenind autorul catorva carti mai neobisnuite care relateaza fapte despre istoria interzisa a umatinatii.
La inceputul lunii noiembrie 2017 a aparut, la editura Lifestyle, parte a Grupului Editorial Trei, in colectia Trebuie sa stii, coordonata de Constantin Dumitru-Palcus, cartea OZN-URI DEASUPRA ROMANIEI de Dan D.
Conform surselor medicale, Dumitrascu a suferit un atac cerebral pe strada, joi, si a fost dus direct in sala de operație, la Spitalul Universitar de Urgenta. Hanibal Dumitrascu suferea si de diabet zaharat.
daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.
Ajuns la cea de-a XXIV-a editie, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
google-analytics.com