Cautare

1242 de rezultate pentru "carti de telefoane" (4.13 secunde)
Dupa cum a inceput insa acest secol este dificil sa optezi pentru unul dintre cei doi termeni ai binomului de mai sus. Escaladarea terorismului, justificat prin motive religioase, in special de islam, ingrijoreaza si indigneaza prin cruzime si absurditate.
- Reflexoterapia este o metoda holistica de tratament care vizeaza imbunatatirea circulatiei la nivelul intregului organism si ajuta la ameliorarea si chiar tratarea afectiunilor in general.
O noua carte, e un fel de a spune. Volumul, primit si de subsemnatul, cu o dedicatie de solemnitatea unui comunicat al presedintiei, e reeditarea unei carti aparute in 1997: ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
O noua carte, e un fel de a spune. Volumul, primit si de subsemnatul, cu o dedicatie de solemnitatea unui comunicat al presedintiei, e reeditarea unei carti aparute in 1997: ... Din prefetele iscalite de Ion Iliescu la televizor, am aflat ca reeditarea acestei carti nu-i intimplatoare.
Dupa ce s-au plans pe la toate colturile ca domeniul culturii este subventionat, ca la intelectuali ajunge doar ce le scapa printre degete politicienilor, oamenii de cultura au realizat ca de fapt romanii sunt cei care nu-i mai vor.
Reactionind neconditionat, ca un soldat constiincos, la comanda Ministerului Culturii, un institut specializat in bagatul sondei din dosul opiniei publice a ajuns in sfirsit sa indeplineasca visul de aur al Bibicului:
Ziarele, dar si televiziunile ne-au adus vestea neobositei activitati duse de Miron Mitrea pentru ca parlamentarii PSD sa nu mai plece din partid.
Avem un talent deosebit de a ne balacari unii pe altii; e de ajuns un singur motiv pentru a declansa voluptatea acuzatiilor reciproce. ... Recent, discopatia prezidentiala a generat un uragan de actiuni verbale, motivate adesea prin patriotism.
De la aparitia manualelor alternative si pana in prezent, o serie de modificari, de noi autori si alte asemenea... Toate "modificarile" arata insa a dorinta de perfectionare a tembelismului expus in premiera in acel manual care o ridica in slavi pe...
Dar, ca sa nu deviez de la colectionari si ce am sesizat de-a lungul timpului, pot spune, chiar cu riscul de a fi contrazisa de cateva persoane care fac exceptie de la regula, ca politicienii sau persoanele care ajung sefi de institutii fac pasiuni, bruste, pentru ceasuri.
emisiunile serioase de pe la televiziuni au ajuns sa fie emisiuni de divertisment. Mai degraba de rasu‘-plansu‘. Ieri, erau invitati la o astfel de emisiune diversi reprezentanti de institutii cu atributii in domeniul turistic.
Trei barbati din Gorj au folosit 1.000 de carti de identitate, obtinute fraudulos, ca sa primeasca bonusuri de bun venit pe o platforma online de jocuri.
Mihai Gainusa, unul dintre realizatorii emisiunii "Cronica Carcotasilor", difuzata la Prima TV, este un om plin de viata si de umor. ... Sibiul este orasul sau natal, de care il leaga multe amintiri. - Cat de greu este sa realizezi emisiunea "Cronica Carcotasilor" impreuna cu Serban Huidu?
Mai multi membri ai unei grupari, suspectati de comiterea de infractiuni cu carti de credit, au fost ridicati ieri-dimineata de politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Craiova in urma a 11 perchezitii efectuate in Banie si judetul Dolj Ofiterii BCCO Craiova au reusit, in urma investigatiilor desfasurate sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, destructurarea unui grup infractional organizat, format din 13 membri, specializat in comiterea de infractiuni cu carti de credit.
Criticii spun ca aceasta editura cenzureaza carti pentru copii. O editura britanica rescrie cartile pentru copii scrise de Roald Dahl. Scriitorii spun ca aceasta editura a distrus cele mai bune carti pentru copii din Marea Britanie.
Un scriitor din Deva a fost reclamat de vecini ca are prea multe carti, pe care le-a depozitat pe casa scarii si pe o terasa de deasupra blocului.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat. Asta, bineinteles, dupa ce dis-de-dimineata lustruia clanta la Prefectura judetului Constanta, in asteptarea prefectului.
El a adaugat ca imediat dupa turul II va face o analiza “foarte severa“ a activitatii directorilor de institutii, iar cei care nu s-au implicat total in rezolvarea problemelor cetatenilor vor fi dati afara.
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
google-analytics.com