Cautare

599 de rezultate pentru "carpatia tour buzau" (3.45 secunde)
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Pilotul Petre Catuneanu este din Buzau, iar sotia sa este profesor la Liceul pentru nevazatori din Buzau. Au o fiica, Miruna, studenta la SNSPA.
De asemenea, in data de 7 februarie, pe rutele Braila - Galati, Faurei - Galati, Faurei - Buzau, Drobeta Turnu Severin - Orsova, Bucuresti Obor - Fetesti si retur, de la Bucuresti Nord catre Slobozia, Buzau, Craiova si retur, unele trenuri Regio nu vor circula, acestea fiind anuntate la nivel local in statiile de plecare/sosire.
772.063 unitati de ambalaje PET-uri, doze si sticla 310.121 kg deseuri de echipamente electrice si electronice 259.063 kg de hartie/carton Buzau este orasul campion la reciclarea echipamentelor electrice si electronice, precum si la deseurile de hartie/carton si aluminiu.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Rafalele de vant pot depasi, in special in judetele Buzau, Ialomita, partea de est a judetului Braila, 70 km/ora. ... Codul portocaliu se instituie in judetele Buzau, Prahova, Ilfov (inclusiv municipiul Bucuresti), Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Braila, Vrancea, Galati.
Astfel, in noaptea de marti spre miercuri (10/11 ianuarie) si in prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), in judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Buzau si Vrancea, temporar viscolul va fi puternic, viteza vantului va atinge 70 - 80 km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 de metri.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
Pe de alta parte, cele mai dezavantajoase orase din tara sunt Alexandria, Focsani, Braila, urmate de Calarasi, Satu Mare, Bacau, Giurgiu, Zalau, Galati si Buzau.
Seismul a avut loc in judetul Buzau, nu in Covasna cum a anuntat anterior INFP, iar adancimea la care s-a produs a fost si ea revizuita la 150 de kilometri.Initial, INCDFP anuntase o magnitudine de 5.7 pe scara Richter si o adancime de 200 km.
O batrana de 70 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, in cursul zilei de astazi, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe DN 10, langa Buzau.
FC Buzau: R. Stoian - R. Zamfir, D. Virtej, K. Wiktorski, C. Toma - P. Gaitan, A. Carstocea, C. Ciobanu, M.
O adolescenta de 16 ani din Buzau a cerut instantei sa-i permita sa se marite cu iubitul detinut. Barbatul de 32 de ani este in Penitenciarul Focsani pentru loviri sau alte violente.
Podul de peste raul Buzau, de la Maracineni, a intrat in istorie.
Un barbat din Buzau, care s-a plans ca a fost inselat la pret, intr-un magazin din oras, a fost pus la pamant si calcat pe gat de agentii de paza.
Agentul de politie din Buzau care este anchetat dupa ce s-a dus in uniforma la o femeie pentru a intretine relatii sexuale contra cost, incercand sa plece fara sa plateasca, si care a provocat un accident, apoi a refuzat prelevarea de probe biologice, a fost arestat preventiv.
Un barbat de 70 de ani din judetul Buzau s-a imbolnavit pentru a treia oara, in mai putin de sase luni, de COVID-19. Barbatul este vaccinat cu doua doze de ser anti Covid si este internat acum in Sectia Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a tinut sa arate astazi ca stie si cu sapa, nu doar cu mapa. Marcel Ciolacu a plantat puieti in judetul Buzau, intr-o zona pe care Romsilva vrea sa o reimpadureasca.
Tragedie pe drumul european 85, in judetul Buzau. Trei surori au murit intr-un accident deosebit de grav petrecut putin inainte de miezul noptii.
google-analytics.com