Cautare

599 de rezultate pentru "carpatia tour buzau" (3.06 secunde)
Autoritatile locale din Buzau au gasit o solutie inteligenta pentru a salva culturile afectate de seceta, dar si pentru a impiedica risipa de energie.
Masuri de criza luate de autoritatile din Buzau. In toate parcurile din oras, luminile se sting la miezul noptii, iar accesul persoanelor este interzis.
Golul sau marcat spectaculos si involuntar in prelungirile partidei de la Buzau a dus la pierderea a doua puncte de catre Steaua, care ar fi fost suficiente pentru a duce titlul in Ghencea cu cel putin o etapa inainte de final.
O politista din Buzau a fost gasita moarta, astazi, in propria casa. Medicii chemati de urgenta la fata locului au stabilit ca femeia a fost impuscata si nu au putut face nimic pentru a-i salva viata.
Doi tineri din Buzau, in varsta de 21 si 23 de ani, au pretins ca sunt politisti, apoi au furat banii si cardurile a patru fete.
Unul dintre cele mai spectaculoase targuri de Craciun din tara se regasteste in municipiul Buzau. Vizitatorii se pot bucura de spectacole, concerte de colinde, carusele, dar si de bucate specifice sarbatorilor si vin fiert.
O masina de politie a fost implicata, vineri seara, intr-un grav accident rutier in judetul Buzau. Masina urmarea un sofer care nu a platit benzina.
Buzau, care circula in aceeasi directie de mers, pe banda II. ... Buzau, pasagera in Ambulanta, care a ramas internata la spital.
Un barbat in varsta de 36 de ani, din Braesti, judetul Buzau, s-a certat cu sotia, iar pentru a scapa de politistii care au venit sa o salveze pe femeie, a iesit in fata oamenilor legii cu bebelusul de 11 luni, devenind agresiv si amenintand.
- DN 10 Buzau - Brasov, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone; ... - DN 2B Buzau - Braila, restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
Lucrarile de la Autostrada Ploiesti-Buzau sunt in intarziere cu o jumatate de an. Sunt acuzatii lansate de Asociatia Pro Infrastructura care a publicat imagini filmate din drona in care nu se vede nicio miscare pe acest santier.
Acuzatii grave la Serviciul Permise din Buzau. Un examinator este cercetat disciplinar dupa ce o cursanta il acuza ca i-a facut avansuri si chiar ar fi invitat-o la el acasa.
Sute de biciclete ale primariei din Buzau au fost vandalizate sau aruncate in sant. Este realitatea surprinsa in zeci de fotografii care au ajuns in online, in primele zile de la lansarea programului Velo City.
Conducerea unui colegiu din Buzau trebuie sa plateasca unui fost elev daune morale de 3.000 de euro, dupa ce, in 2018, acesta a primit media 2 la purtare, in urma unei postari pe Facebook.
4 oameni au ajuns la spitalul de urgenta din Buzau, dupa un accident grav produs pe drumul E85. Soferul unei masini a incercat sa depaseasca prin dreapta o cisterna, dar masina s-a agatat de cisterna si a fost aruncata pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alte doua masini.
Ioan Negrea este insa actionar al societatii „Village Tour“ SRL, care efectueaza chiar zilele acestea lucrari de asfaltare in Municipiul Mangalia si al carei beneficiar este Primaria.
Producatorii executivi sunt Steve Golin (The Revenant, Spotlight), Paul Green (The Revenant, The End of the Tour), Tom Ortenberg (Spotlight, Sleepless Night), Peter Lawson (Spotlight, John Wick), Molly Conners (Birdman or [The Unexpected Virtue of Ignorance], Maria Cestone (Child 44, Strangerland), Devil's Knot), Sarah E.
Documentatia pentru licitatie a fost cumparata de sase firme, insa doar doua dintre ele au depus oferte si au participat la licitatie - SC Danco Pro Communication SRL si SC Tudor Turism&Tour SRL.
Inspire Group, Rotary, Rotaract, Fundatia Dignitas, Succes pentru Romania, Medierenet, Juridice.ro, Art Out, QS World Grad School Tour, Clubul Roman pentru Relatii Externe, Diplomatie si Afaceri Europene (CRREDAE), Clubul pentru Romania, Softbinator, Association des États Généraux des Étudiants de l`Europe (AEGEE), Uniunea Studentilor din Romania (USR), Group of the European Youth for Change (GEYC), Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Federatia Asociatiilor de Basarabeni din Romania (FAB), Consiliul Tineretului din Romania (CTR), Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR), Asociatia Alumni Lumina, Campadillo, International Association for the Exchange of Students for Technical Experience (IAESTE), Techsylvania, Gala Studentilor Originari din Republica Moldova (GSORM), Jeunes Moldaves, Educativa, Asociatia Federalistilor Europeni din Romania (AFER), Federatia Share Cluj-Napoca, JCI Cluj, Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), Asociatia Studentilor la Istorie Dacia”, European Law Students' Association (ELSA Romania).
administrator unic/director la societatea Rom Tour G.M. Impex si membru fondator al Fundatiei ProRapid) si Stelian-Ioan Ratiu (administrator la firma Transilvania International).
google-analytics.com