Cautare

2426 de rezultate pentru "caramida ioan" (3.86 secunde)
Casele din paianta, din chirpici si din caramida de pamant vor putea fi asigurate si intra astfel in sistemul asigurarilor obligatorii de locuinte, ne-a declarat Nicolae Crisan (foto), presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Valoarea impozabila este precizata prin acelasi act normativ, la 669 RON/metru patrat pentru cladirile din beton sau caramida si care sunt dotate cu toate utilitatile, respectiv 397 RON/metru patrat pentru constructiile din beton sau caramida, dar care nu sunt racordate la utilitati.
Suma maxima pentru care poate fi încheiata asigurarea si care poate fi acordata în cazul unei calamitati naturale este de 10.000 de euro pentru constructii cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic si de 20.000 de euro pentru fiecare constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate în urma unui tratament termic si/sau chimic.
In cazul producerii unui fenomen meteorologic prevazut in asigurarea incheiata, asiguratul va primi suma de 20.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si 10.000 de euro pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
Legea prevede ca prima de asigurare sa fie de 20 de euro pe an pentru locuintele de tip A - constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic, respectiv de 10 euro pe an, pentru locuintele de tip B - constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic.
Daca in cazul unei locuinte din beton sau caramida constructia unui metru patrat depaseste 1.000 de euro, in cazul unei case de lemn, un metru patrat variaza intre 130 si 180 de euro.
Daca este o constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic, pretul este de zece euro pe an pentru o despagubire de 10.000 de euro.
260/2008, tipul A de locuinta este o constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic, iar tipul B este o constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic.
Prima obligatorie este de 20 euro in cazul locuintelor tip A (care au structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si de 10 euro in cazul locuintelor tip B (cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).
Tipul A de locuinta este o constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si chimic.
Casele pe structura metalica sunt superioare fata de constructiile clasice (caramida,etc) deorece ofera o mai mare durabilitate si rezistenta in timp. Suprafata utila este cu 20-25% mai mare decat la casele de caramida, iar executia caselor nu este influentata de anotimp.
A asezat caramida dupa caramida la formarea atator generatii de elevi, a facut razboiul si, mai ales, i-a pasat de oamenii comunei Marginea, in care si-a desfasurat activitatea didactica.
un pod langa alt pod, o alee care duce nicaieri, ghivece cu flori in parc, alei cu caramida pisata in loc de zgura cum era prevazut in proiect, cosuri de gunoi din lemn care pot sa ia foc, banci noi amplasate la soare in locul celor vechi care erau la umbra copacilor si multe alte trasnai.
S-a razuit pana la caramida si s-a facut facut totul de la inceput in Sectia de terapie intensiva (Autoare: ... S-a razuit pana la caramida si si s-a facut totul de la inceput.
Prin zidurile din caramida cu grosimi de peste un metru, umezeala urca din fundatii si coboara din boltile de beton acoperite cu un strat gros de pamant. ... Peste tot infloresc saruri minerale care pateaza peretii si macina incet caramida.
Tara este in criza de caramida, iar dezvoltatorii abia mai gasesc materiale pentru a-si continua lucrarile. Materialele de constructii din import nu sunt o solutie, pentru ca sunt mult mai scumpe.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. ... Ovidiu-Ioan Cherniciu-Dumitrescu a absolvit: ... Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
google-analytics.com