Cautare

126 de rezultate pentru "camy beauty camy" (4.14 secunde)
Iata ce sfaturi de beauty are pentru noi - Raluca Zenga, autoarea Manualului Mamicii ZEN, care in curand va lansa un frumos manual de beauty.
Pentru ca am sarbatorit vremurile retro, doamnele si domnisoarele care nu au avut timp sa se coafeze, pentru ca au stat blocate in trafic, au fost rasfatate cu bucle si bentite cu fundite la colrul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului de infrumusetare, Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
Secrete de beauty! ... Sportul are rolul sau, insa si tratamentele noninvazive de beauty, o mica ajustare cu botox sau genele mostenite de la parinti isi spun si ele cuvantul!
Noile tendinte fashion & beauty pentru toamna-iarna 2018/2019 Descopera noile tendinte fashion & beauty pentru sezonul toamna-iarna 2018/2019. LAYERING Peste o rochie, o camasa, peste camasa, o vesta, peste vesta, o jacheta, peste jacheta, o alta jacheta, iar peste toate acestea mai poti adauga un palton.
Salonul Shades beauty Lounge te asteapta in aceasta vara, cu pachete de infrumusetare la preturi peste care nu poti trece cu vederea:
Natural Nutrition este singurul brand conceptual de beauty cult product, din Romania, un dialog constant intre ingredientele naturale, expertiza stiintifica si high-tech design.
one.ro/beauty/beauty-tips/Cum sa slabesti rapid si eficient Daca slim fit este intotdeauna o expresie asociata cu alte persoane, mai putin cu tine, si, mai ales, daca nu crezi in terapii cu efect minune, e musai sa testezi noul program Eximia Body Farm Plus.
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino. ... banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino.
Reprezentantii bancii de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino si Magiunul de Topoloveni au venit in intampinarea femeilor insarcinate cu raspunsuri la toate situatiile intalnite in cele noua luni de sarcina", a marturisit realizatoarea emisiunilor "Buna dimineata, Sanatate!" de la Antena 1 si "Traieste sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy.
Recent, intr-o atmosfera speciala, la Beauty Distrit Stejarii, am evadat intr-o calatorie a relaxarii si a starii de bine! Alaturi de beauty editori, bloggeri si clienti importanti am descoperit noua colectie CND Botanical SPA, ce ofera un nou tip de tratamente cu beneficii si rezultate frumoase, vizibile imediat!
In plus, a luat cuvantul la eveniment si Corina Oprescu, brand manager Urgo, aceasta prezentand proprietatile produsului si beneficiile utilizarii acestuia, iar Georgiana Tranca, marketing manager la The Bar - Beauty Salon a prezentat informatii utile si trucuri pentru ingrijirea picioarelor.
Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obtinut dupa multe studii si analize clinice, dovedindu-si efectul pozitiv asupra procesului de crestere a parului si revolutionand astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea si declararea substantei AnaGain - ca fiind Cel mai avansat ingredient la Beyond Beauty din Paris, in 2014.
editura Litera, Magiunul de Topoloveni, Aida Bistro, Beauty Gate Studio, dr. ... Aida Bistro, Magiunul de Topoloveni, BEAUTY GATE STUDIO, Editura Litera Parteneri media:
Vom alege Miss Lambretta, iar doamnele si domnisoarele care nu vor avea timp sa isi aranjeze parul inainte de eveniment, vor fi rasfatate cu retro hairstyles la coltul beauty, amenajat prin amabilitatea salonului Salon OKY DOKY VIP (Beauty and More), din Pipera Bucuresti.
ICE - Agentia Bucuresti va organiza cea de-a doua editie a evenimentului Italian Beauty & Care Day ce se va desfasura la Hotel Marshal Garden din Bucuresti (Sala Panoramic 1) joi 15 iunie 2017, incepand cu orele 10.30.
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii.
Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic. Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
Pe lista participantilor se afla firme binecunoscute pe plan local, cum ar fi Mat SA, Ruris Impex SRL, Semtest SA, Pan Group SA, Olas Prod SRL, dar si firme aflate la prima participare, cum ar fi Dinca Valeriu PFA, Beauty Evolution SRL Bucuresti sau Kriya Good Food SRL.
google-analytics.com