one.ro/beauty/beauty-tips/Cum sa slabesti rapid si eficient
Daca slim fit este intotdeauna o expresie asociata cu alte persoane, mai putin cu tine, si, mai ales, daca nu crezi in terapii cu efect minune, e musai sa testezi noul program Eximia Body Farm Plus. Si asta pentru ca rezultatele vin la pachet cu o surpriza de proportii. Bianca Nutu confirma.
Fiecare poveste are nevoie de un inceput pe masura. Si, ca sa construiesti firul naratiunii, trebuie sa depistezi momentul acela definitoriu, de la care porneste totul. In ceea ce ma priveste, aventura mea impotriva centimetrilor in plus (as putea scrie mai degraba un roman legat de acest subiect) a demarat intr-o zi banala cand m-am bucurat mai mult decat era cazul de tunete si de fulgere. Si nu, nu urmeaza o pledoarie menita sa sustina teoria conform careia fericirea consta in lucruri simple. Vreau doar sa va marturisesc ca, in ultima vreme, temperaturile din ce in ce mai ridicate imi provocau o angoasa. Erau ca o alarma enervanta pe snooze, care ma avertizau ca se apropia vremea de plaja. Si degeaba ma entuziasmam de prognoza meteo nefavorabila (pentru cei din jurul meu). Asta nu avea decat sa prelungeasca agonia celulitei, a bratelor lipsite de tonus si a aripioarelor. Asa ca am trecut la atac.

Remodelare in timp record
Tinand cont de rezultatele pe care le-am obtinut anul trecut cu ajutorul aparatului Eximia, m-am intors la Chic Salon (www.chicsalon.ro). Ma astepta atat cea mai noua versiune a device-ului, Eximia Body Farm Plus, mult mai eficienta si mai puternica decat cea pe care o testasem eu in 2014, cat si Stefania Dirjan, terapeuta careia ii promisesem ca, daca imi ating obiectivul, nu voi anula sedintele de intretinere. Evident, nu m-am tinut de cuvant atunci, asa ca revederea noastra a fost presarata cu cateva momente stanjenitoare. Ba chiar m-am prefacut ca nu am nici cea mai vaga idee despre cum au reaparut centrimetrii nedoriti. Dupa care mi-am luat angajamentul ca voi respecta programul de slimming, bazat pe Eximia Body Farm Plus, chiar daca protocolul acestuia presupune sa fie efectuat sapte zile la rand. Tratamentul nu este deloc dureros, este non-invaziv si nu are efecte secundare. In plus, ceea ce este cu adevarat incurajator este ca remarci diferenta inca de la prima sedinta si, in functie de metabolism, se pot topi chiar doi centimetri. Eu nu am facut decat sa ma asez pe pat. Initial, am simtit mici furnicaturi pe antebrate, abdomen sau coapse, in functie de zona pe care manevra Stefi unul dintre bratele aparatului. Aceasta este prima etapa si e cel mai bun semn ca laserul combinat cu multiporatia functioneaza. Mai apoi, mi-a fost lipita o banda cu electrozi si cu ajutorul celui de-al doilea brat al device-ului, am avut senzatia unui masaj cu vacuum, despre care aveam sa aflu la final ca e mult mai mult decat atat. Eu am fost in al saptelea cer dupa prima sedinta. La finalul saptamanii, intentionez deja sa plec direct la plaja.
Pentru ne(cunoscatori)
Daca analizezi datele stiintifice si studiile medicale acreditate din spatele aparatului, rezultatele nu ar trebui sa fie deloc surprinzatoare. Eximia Body Farm Plus incorporeaza intr-o singura sedinta mai multe tehnologii de ultima generatie, considerate cele mai eficiente la ora actuala: laserporatia (actioneaza localizat, la nivelul celulei grase, ajutand la diminuarea tesutului adipos), EndoRadioMag (o tehnologie patentata, ce combina masajul vacuumatic cu magnetoterapia si radiofrecventa monopolara, care redefineste silueta si trateaza celulita in diferite stadii), microdermabraziunea (lasa pielea extrem de fina) si radiofrecventa cuatripolara (folosita cu succes pentru a reda pielii fermitatea). Suna SF pentru multe dintre voi, probabil. Important este ca celulita dispare si centimetrul devine cel mai bun prieten.