Numaratul firelor de par ramase pe perie este un sport la care va trebui sa renunti in curand. Gama Parusan pentru femei - Sampon Stimulator si Tonic Energizant - iti poate oferi o solutie inovatoare pentru ingrijirea parului, ce are la baza substanta activa AnaGain, considerata a fi unul dintre cele mai eficiente ingrediente pentru reducerea caderii parului.

Eficienta dovedita clinic si premiata


Substanta AnaGain poate sa nu-ti spuna nimic, insa ii va spune parului tau, care va deveni in timp mai des si mai frumos. Ingredientul-cheie din gama Parusan® a fost obtinut dupa multe studii si analize clinice, dovedindu-si efectul pozitiv asupra procesului de crestere a parului si revolutionand astfel domeniul beauty, lucru ce a dus la premierea si declararea substantei AnaGain - ca fiind Cel mai avansat ingredient la Beyond Beauty din Paris, in 2014.
Avand la baza extractul din lastari de mazare, AnaGain stimuleaza anumite molecule din papilele dermice responsabile pentru reactivarea cresterii parului, astfel incat, dupa 3 luni de utilizare a produselor ce contin aceasta substanta, s-a observat sporirea semnificativa a numarului de foliculi de par si reducerea caderii parului.
Incearca Parusan® si bucura-te de un par mai des, mai frumos si mai stralucitor!