Cautare

126 de rezultate pentru "camy beauty camy" (3.92 secunde)
Pentru ca e primavara puteti apela la diverse tratamente faciale la Shades Beauty Lounge din Strada Lisabona nr. ... Toate produsele folosite la Shades Beauty Lounge sunt din extracte naturale, plante crescute bio.
Stim ca frumusetea vine din interior, asa ca un alt invitat, Paul Ailincai va vorbi despre Beauty Help, un produs miraculos pentru mentinerea tineretii noastre.
Cei mici vor invata sa confectioneze decoratiuni de Craciun, vor intra in lumea minunata a parfumului sau vor putea participa la parada personajelor magice, intr-o serie de evenimente realizate in parteneriat cu echipa MiniArtShow by Ioana Ginghina, pe cand Happy Cinema din Liberty Center va gazdui spectacole de balet, teatru si patinaj artistic, cum ar fi Spargatorul de nuci sau Intimissimi on Ice 2017 - A Legend of Beauty.
- Camy Cala: Uite tanarul, frumos si liber din metrou, cu o alta tanara, muista si libera. - Mugur Bunea: Da, coaja asta sinistra e speranta pentru un viitor mai bun a multor spalati pe creier.
Spa, Beauty si voie buna Madam Udrea se topeste dupa razgaiala spa-ului moldovenesc. ... http://www.ziarulderoman.ro/26670/elena-udrea-impresionata-de-serviciile-velvet-beauty-spa/#commenti
Profita acum de abonamente lunare pentru o podoaba capilara de invidiat, la Shades Beauty Lounge, intre 5 II 2013 - 5 IV 2013.
La Shades Beauty Lounge puteti beneficia pana la data de 1 aprilie de urmatoarele oferte:
Magda Ciontea, medic al Silhouette Beauty Centers, specialist in intretinere corporala si expert in nutritie, le-a explicat mamicilor care sunt tratamentele corporale recomandate pe durata sarcinii, precum si cele dupa nastere.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, pune capat zvonisticii din ultimele zile, amintind ca desemnarea comisarului european intra in atributiile premierului, mai ales ca alegerea acestuia nu este facuta in urma unui "concurs de frumusete gen 'beauty contest'".
Va invitam sa cunoasteti oamenii din spatele acestui brand unic pe piata, Beauty Trainers care in curand vor revolutiona serviciile de beauty din Romania cu ajutorul a doua branduri exclusiviste care vor reuni oameni importanti din aceasta industrie.
Group, a participat recent la Italian Beauty & Care Day, la Hotel Marshal Garden. ... Produse prezentate la Italian Beauty & Care Day:
Miercuri, 13.03.2013, la salonul Shades Beauty Lounge din Dorobanti a avut loc un eveniment destinat sa schimbe in bine viata unor femei din categorii sociale defavorizate.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Cristina Adina Dumitru, manichiurista la Shades Beauty Lounge de pe Dorobanti, ne recomanda tendinte in materie de manichiura anul acesta.
In ultima perioada s-au produs multe schimbari la salonul Shades Beauty Lounge,dar scopul a ramas acelasi si anume sa oferim clientelor noastre servicii complete de infrumusetare.
La finalul petrecerii fiecare dintre ei a primit cadouri generoase de la sponsori, din partea MIKO si bineinteles, de la copiii angajatilor si clientilor Miko Beauty Center.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino. ... banca de celule stem Biogenis, MedLife, Silhouette Beauty Centers, Danonino.
Sun Exclusive Beauty Salon din Bd. Decebal nr. 9 va ofera tratamente speciale in aceasta perioada. Vedem cocuri inalte, cu multe bucle, cu suvite razlete si multa culoare.
De la tendinte in moda si beauty pana la ce poarta barbatii si care sunt cele mai simpatice tinute pentru copii. ... Pe langa toate acestea, in Ploiesti Shopping City va asteapta weekendul 26-27 Martie, un Fashion & Beauty Corner cu multe workshop-uri gratuite de makeup, hairstyling, tratamente si nutritie.
google-analytics.com