Pentru ca e primavara puteti apela la diverse tratamente faciale la Shades Beauty Lounge din Strada Lisabona nr. 11, telefon 0212339112 (pentru programari).
Masajul facial - e indicat oricarui tip de piele, incepand de la pubertate. Tenului acneic nu ii este indicat pentru ca exista bacterii care se pot inmulti. Nu e indicat nici tenului cuperozic.
E bine ca masajul facial sa se faca saptamanal si nu e bine sa ti-l faci singur pentru ca se incordeaza muschii. Crema trebuie intinsa cat mai rapid si cu miscari cat mai usoare! Miscarile trebuie sa fie de jos in sus si in jurul ochilor, de la exterior catre interior, pe pomete invers. Activeaza circulatia sanguina, ridica muschiul, da elasticitate pielii. Masajul produse relaxaee si e indicat mai ales femeilor in varsta.
Masajul facial costa 40 RON (produse contur ochi si demachiere), cel anticearcan costa 60 RON si cel anti acneic costa 180- RON si dureaza o ora si 30 de minute.
Tratamentul cosmetic de curatare costa 110 RON, iar curatarea e indicata sa se faca o data pe luna.
2. Masajul anti cearcan - exista niste plasturi care se aplica pentru 15 minute si care decongestioneaza pielea (nu in cazul in care sunt mostenire genetica).
E indicat o data pe saptamana.
Efectul este instant si amelioreaza cearcanele. Tratamentul anti acneic: se foloseste produsul Acti-Biotic. Pielea produce in mod normal antibiotuc natural. Produsul este extras din fito complex care stimuleaza sinteza antibioticului natural stopand astfel efectele bacteriilor. Toate produsele folosite la Shades Beauty Lounge sunt din extracte naturale, plante crescute bio.
Tot pentru cearcane, se face depigmentarea - 180 RON, o data la doua saptamani.