Artistul italian Toto Cutugno a sustinut o conferinta de presa aseara, la Premier Palace Hotel & spa din Bucuresti.
"Bucurestiul e foarte schimbat: femei frumoase, parcuri frumoase. Orasul s-a dezvoltat foarte mult", a spus Toto la conferinta de presa.
"In Franta, am compus pentru diversi artisti: Mireille Mathieu, Joe Dassin. Concertele mele sunt profunde! Cred ca exista un Dumnezeu pentru ca sunt foarte multi tineri talentati care nu reusesc sa ajunga la succes. Cand aveam 20 de ani, bateam la usile caselor de discuri si mi se spunea: Foarte frumos, ne mai auzim! Cand am venit pentru prima data in Romania a fost la Brasov, la Cerbul de Aur, in 1993. Cand am vazut realitatea de atunci: copiii abandonati si animalele am mentionat intr-o melodie de-a mea, Ninana, ce am vazut aici: era vorba despre copiii care nu au avut noroc". a precizat artistul.
Chiar daca exista si astazi copii abandonati pe strazile Capitalei si nu numai, dar si caini maidanezi, Bucurestiul, totusi, s-a schimbat in bine. Si asta se poate vedea cu ochiul liber.
Toto isi doreste sa ajunga in Centrul Vechi al Capitalei, sambata, daca va avea timp.
"La Brasov, la Cerbul de Aur, in 1993, am cantat Ciobanas cu 300 de oi. Ploua si am emotionat lumea. Melodiile vin din inima! Sunt un artist liber. Cand m-am dus la Moscova, in 1986, am facut o conferinta de presa, cum am tinut astazi, cu voi, aici! Un ziarist rus mi-a spus ca, prin piesele mele, creez o tenta melancolica si amintesc de artistii rusi", a mai spus Toto Cutugno.
Sambata, artistul va face o proba cu Orchestra alaturi de care va canta duminica, 3 noiembrie, la Sala Palatului.
In prima parte a spectacolului, acesta va canta alaturi de orchestra sa de sapte muzicieni, iar in a doua parte alaturi de Marea Orchestra.
Biletele pentru concertul lui Toto Cutugno
Biletele pentru concertul sustinut de Toto Cotugno la Sala Palatului din Capitala sunt disponibile pe www.Bilete.ro, in oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si Eventim.ro, (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, www.eventim.ro), dar si la casele de bilete ale Salii Palatului, la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria VIP: 350 RON
Categoria I: 250 RON
Categoria a II-a: 150 RON