Cautare

360 de rezultate pentru "bistrita nasaud" (5.14 secunde)
Astfel, consilierul judetean Nicolae Stan Iuga, fost presedinte al PD Bistrita-Nasaud, a demisionat din partid in urma cu cinci luni, pe motiv ca nu a obtinut functia de vicelider al organizatiei, si s-a inscris in PSD deoarece nu a dorit sa renunte la doctrina social-democrata.
Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
Lenes, harnic, eu nu sunt hot" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti la Bistrita, in cadrul unei reuniuni a alesilor locali USL din judetul Bistrita-Nasaud, ca actuala putere este "scoasa din minti" de faptul ca liderii USL au o relatie personala buna, ceea ce explica calificarile de tipul "imatur" pentru Victor Ponta si "lenes" pentru sine, atribuite de liderii PDL.
Va fi mai mare decat FSN in 1990 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca USL va beneficia in urma alegerilor parlamentare de cea mai larga majoritate in Legislativ, chiar mai mare decat cea de care beneficia FSN in 1990.
Presedintele clubului Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a primit trei ani de inchisoare si trei ani interzicerea unor drepturi, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, decizie cu suspendare timp de cinci ani.
Potrivit site-ului timponline.ro, Asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita are sediul pe strada Closca nr. 3 din Bistrita, adresa la care locuieste si ministrul Ioan Botis.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Voinea, invidiat ca e pandur Atacantul Albert Voinea, de 19 ani, a revenit acasa dupa imprumutul la Gloria Bistrita, dar numai in vacanta. ... Imprumutat pana in vara la Bistrita, Voinea spera ca din sezonul viitor sa-si gaseasca un loc si la Pandurii Targu Jiu.
Aspirant la inaltul fotoliu de presedinte al Camerei Deputatilor, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu,a declarat sambata la Bistrita ca partidele din Coalitia guvernamentala nu vor forta nota pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, intrucat nu vor sa renunte la dezbaterea altor legi.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Fiul cel mic, Nicolae Savin Gusitoaie, de 24 de ani, lucreaza la Politie, la Penitenciarul din Bistrita. Ambii ii ajuta pe parintii lor si duc traditia mai departe.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Fiul cel mic, Nicolae Savin Gusitoaie, de 25 de ani, lucreaza la Politie, la Penitenciarul din Bistrita.
Totodata, pana sambata la ora16.00, este in vigoare o avertizare de cod portocaliu pe afluentii Sucevei, Moldovei siBistritei din judetele Suceava si Neamt si de cod galben pe raurile Suceava, Moldova,Bistrita (judetele Suceava, Neamt), pe cele din bazinele hidrografice Trotus (judeteleHarghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), Barlad (judetele Vasluisi Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), pe afluentii Prutului inferior (judetele Vaslui siGalati), pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetulMaramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures).
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
google-analytics.com