Cautare

9346 de rezultate pentru "bindoiu gheorghe roman jud neamt" (3.55 secunde)
De altfel, Mitropolia Moldovei vrea sa intre si in posesia fostei cabane de vanatoare a lui Ceausescu de la Nemtisor, precizeaza “Monitorul de Neamt“. Potrivit sursei citate, Directia Silvica Neamt este implicata, de ani buni, in “razboiul“ retrocedarilor terenurilor ce sunt dorite de Mitropolia Moldovei si Bucovinei.
De pilda, Manastirea Neamt are amenajate pentru turisti 100 de locuri de cazare, la Centrul social-cultural, la un confort ridicat, cu doar 600.000 de lei camera pe zi.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
Dintre salile de sport receptionate, trei sunt structuri preluate, cu o capacitate de 4.000 de locuri (inaugurate la Onesti, Calarasi si Piatra Neamt).
Melinesti, Piatra Neamt si Moldovita. ... Cu o suprafata totala de 313 mp, din care sala de vanzari este de 206 mp, unitatea din Piatra Neamt, judetul Neamt, functioneaza in format City pe str.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... In acelasi format se prezinta si unitatea din Piatra Neamt.
Doresc sa trag un semnal de alarma in privinta acestei situatii, fiind convins de gravitatea ei atat prin observatii personale, cat si in urma participarii la Conferinta internationala a profesorilor de istorie, organizata la Tirgu-Neamt, la 5 septembrie a.c., de Asociatia Profesorilor de Istorie din Romania â€"APIR-Clio si de Asociatia Profesorilor de Istorie din Neamt, finalizata cu Memorandumul de la Neamt.
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
Sedinta la Prefectura Neamt, la 5 zile de la prabusirea podului de la Lutca. ... Expertizele tehnice solicitate de procurori si de Consuliul Judetean ar trebui sa aduca lamuriri cu privire la cauzele prabusirii podului din judetul Neamt.
Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni. ... Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.
Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat la Voronet ca 25 de presedinti de organizatii judetene au cerut revenirea lui Theodor Stolojan in viata politica a partidului. ... Este o figura emblematica, un etalon de moralitate in politica romaneasca“, a spus Gheorghe Flutur.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless Roman si Mangalia sunt impanzite aproape integral cu internet wireless gratuit, spune seful Minisoft, unul dintre furnizorii unei solutii Wi-Fi Din pacate operatorii de internet in Romania sunt momentan foarte interesati sa vanda infrastructura.
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Gheorghe Albu, seful Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a fost numit secretar de stat la ministerul de resort. ... In cadrul unei conferinte de presa organizata, la sfarsitul saptamanii, la sediul directiei, Gheorghe Albu a promis ca va continua sa sprijine interesele agricole ale judetului Constanta.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman. ... Desi in Romania nu au fost supusi asimilarii de catre stat, acesti aromani vad statul roman ca principalul vinovat pentru situatia de azi a aromanilor din Balcani.
Emilian Isaila publica pe blog articolul ' Basescu ii face cu ochiul lui Roman ', pe care il puteti citi in continuare. E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman.
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... unii cred ca de vina sunt moliile care bantuie prin Forta Democrata - partidul infiintat de Roman dupa ce a pierdut controlul in PD;
Calarasi, am mai aminti mitingul aerian organizat in ziua de 1 mai 1934, cand pentru prima oara in Romania, deasupra orasului a fost lansat un avion fara motor (planor), pilotat de primul planorist roman V. ... - Lucrarile de amenajare a aeroportului Calarasi si a terenurilor de ajutor din jud.
google-analytics.com