Cautare

9346 de rezultate pentru "bindoiu gheorghe roman jud neamt" (8.63 secunde)
La Consiliul Judetean, pesedistul Nicusor Constantinescu a castigat cu 49, 58%, urmat fiind de Ion Popescu (PD-L)- 22,33%, Gheorghe Dragomir (PNL)- 15, 73%, George Mandila (PNG-CD)- 2,5%, Nicolae Rahau (PRM)- 2,3%, Tudorel Chesoi (PNTCD)- 1,3% si Viorel Pana (PC)- 1,2%.
Astfel, politistii pot sa intocmeasca documentatia necesara incarcerarii lui Dan Voiculescu si Gheorghe Muncinicopschi.
La Tortomanu, fostul primar, Gheorghe Panait (PSD) a obtinut 381 voturi, fiind devansat de candidatul Partidului Ecologist Roman, Lucian Chitic, care a obtinut 506 voturi.
32 din 3 iulie 2012 pentru revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
De asemenea, Gazprom a mai semnat un contract si cu societatea Romgaz privind infiintarea unei companii mixte pentru construirea la Roman-Margineni (judetul Neamt) a unui depozit de inmagazinare a gazelor naturale.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie.
Sunt roman si imi apar tara si neamul! ... Integritatea nationala, interesul romanesc, limba romana si demnitatea poporului roman nu se negociaza!
7.01.1957, Medgidia, jud. ... In vara aceluiasi an, il cunoscusem, la Terebesti (jud. Sau Mare), prin fostul meu coleg de facultate - Cornel Munten - pe dl Nae Antonescu, vechi colaborator la Steaua.
- in sud-vestul jud. Caras-Severin si in zona de munte aferenta - si izolat in sudul si vestul jud. Timis Se vor semnala :
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Magazinul din Cugir, Jud. ... Unitatea din Turt, Jud. Satu Mare, este amplasata pe Str. Piata Eroilor nr. 45, avand la randul sau o suprafata totala de 750 m.p., cu o sala de vanzari de 423 m.p., si fiind operata tot in format standard.
Jiu, Jud. Gorj, si la Rucar, Jud. Arges, ambele functionand in formatul Standard. Cel din Tg. Jiu se afla pe Bd.
Alte evenimente • In Cretesti, comuna Vidra, jud Ilfov, senatoarea Gabriela Firea a fost impreuna cu secretarul de stat in Ministerul agriculturii, Daniel Botanoiu, pentru a informa legumicultorii ale caror culturi au fost afectate de grindina ca vor primi ajutor financiar de la Guvern in cel mai scurt timp.
Emil de 19 ani din jud. ... Elena, 19 ani din jud. Dolj, care ofereau spre vanzare 112 pachete de tigari, fara timbru.
Bautura este rezultata numai din distilarea prunelor din soiurile vanata romaneasca, tuleu, negre, recoltate din livezile familiei Florescu, amplasate in comuna Danicei, Jud. Valcea si comuna Cuca, Jud.
VICTOR de 38 de ani din jud. ... VIOREL de 38 de ani din jud.Vaslui, care au sustras din incinta unei societati comerciale, mai multe componente metalice din fier, pentru valorificare.
Gradinita de 5 stela la Harau, jud. Hunedoara. Copiii au mese calde si transport gratuit
NICOLAE de 43 de ani din jud. ... Georgian de 20 de ani din jud. Prahova, agent de paza la o societate comerciala din sectorul 3, care a sustras din incinta societatii 50 kg cablu din aluminiu.
Nicoleta de 34 de ani din jud. ... IONUT de 30 de ani din jud. Giurgiu, iar acesta a lovit cu pumnul geamul portierei stanga fata al autoturismului marca Daewoo Matiz, spargandu-l.
google-analytics.com