Cautare

26 de rezultate pentru "bibiana" (2.76 secunde)
Atribuirea calitatii de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, pentru Magiunul de prune Topoloveni, in 2010 si ulterior, in 2011, pentru toata gama Topoloveana sunt momente care ne ofera anduranta in fata tuturor nedreptatilor din ultimii ani dar si forta de a continua sa obtinem calitatea la nivel maxim si sa ne cautam dreptatea, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni.
Ceea ce produci, in industria alimentara, trebuie sa consumi intai cu fiintele cele mai dragi, prietenii cei mai apropiati si apoi sa le propui consumului celor pe care nu ii cunosti, declara dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Tara noastra trebuie si poate fi promovata peste tot in lume, prin produse autentice", declara Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Dulceata de lavanda, noutate la Bucharest Christmas Market 2015 Noutatile sunt dulceata de lavanda, magiunul de dovleac si dulceata Topoloveana de ardei iute, la standul Magiun de prune Topoloveni, al carei director general este Bibiana Stanciulov.
Consumatorii nostri vor putea sa faca deosebirea evidenta a calitatii produselor noastre fata de cele care sunt rezultatul furtului de imagine - Bunatati de Topoloveni, a declarat dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Bibiana Stanciulov Director General la Magiun de prune Topoloveni, participa in acest week-end in Parcul Kiseleff (langa Casa Doina) la Festivalul Copiilor si Rusaliilor, pana pe data de 11 iunie, cu delicioasele alimente functionale Topoloveni si Topoloveana.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
google-analytics.com