Cautare

96 de rezultate pentru "bianca" (2.54 secunde)
Bianca Maria Carmen Predescu si drd. Ana-Maria Nistor, iar din partea britanica profesorii Denise Ashmore si Steve Terrett. Stagiul se va desfasura pe o perioada de doi ani, cu respectarea rigorilor universitare britanice, avand ca scop familiarizarea juristilor romani cu legislatia si cu procedurile europene.
S-au abtinut Bianca Predescu si Gheorghe Nedelescu, de la PSD, iar Dan Cherciu, de la PD-L, a votat impotriva, motivand ca nu este de acord cu nominalizarea strandului din Lunca Jiului in lista de urgente.
S-au abtinut Bianca Predescu si Gheorghe Nedelescu, de la PSD, iar Dan Cherciu, de la PD-L, a votat impotriva, motivand ca nu este de acord cu nominalizarea strandului din Lunca Jiului in lista de urgente.
S-au abtinut Bianca Predescu si Gheorghe Nedelescu, de la PSD, iar Dan Cherciu, de la PD-L, a votat impotriva, motivand ca nu este de acord cu nominalizarea strandului din Lunca Jiului in lista de urgente.
De asemenea, deputatul PDL Ioan Timis are trei angajati ai biroului parlamentar intre care pe sotia sa Timis Bianca, in calitate de consilier.
Consilierul PSD Bianca Predescu a refuzat, de asemenea, buletinul de vot. Ea a prezentat, de altfel, si baza legala a netemeiniciei unui astfel de vot.
Bianca Predescu (PSD) a sustinut, la randul sau: "Nu putem sa acoperim un management defectuos cu bani publici. Acestei regii i s-au alocat bani atat cat are nevoie pentru a functiona cu un management performant.
Urmeaza Cristina Calangiu, Gheorghe Nedelescu, Bianca Predescu, Florentin Tudor, Pavel Badea (PNL), Radu Marin Traian, Nicusor Cotescu, Dorel Voicu, Emilian Stefarta, Traian Betiu, Razvan Socoteanu, Sorin Marian Manda, Daniela Barbu si Laura Nicoleta Popescu.
Gandurile si amintirile imi zboara la zecile de oameni faini pe care i-am coordonat, recunostinta se duce spre colegii alaturi de care am crescut profesional (Raluca, Liana, Andra, Oana, Razvan, Cristina, Dragos, Bianca, Dani, multumesc!), iar increderea se indreapta catre Diana si Raluca, ale mele colege care vor coordona wall-street.ro, respectiv InternetCorp.
Bianca Bombos RCA este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat, primesc despagubiri pentru daunele materiale si/sau vatamarile corporale suferite, independent de situatia materiala a celui care a produs paguba.
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Neculae Bianca - Scoala nr. 80, Bucuresti De asemenea, in fiecare judet s-au acordat premii si pentru cele mai bune trei lucrari.
Bianca Damian) "A inceput epurarea la Jurnalul National", scriu redactorii care au lansat blogul anonim pentru a-si cere drepturile salariale.
Bumbestiu Jiu, s-a clasat pe locul trei la categoria 64 de kilograme la tineret, iar Bianca Apostol a luat bronzul la categoria 57 de kilograme in competitia senioarelor.
Bianca Dragusanu (Adrian Cristea) - 17% 4. Sandra Bachici (Laszlo Sepsi) - 8% 5. Ada Nechita (Florin Costea) - 7% 6.
Madalina Vasile (kumite copii 2, +30 kg), Bianca Manta (kata copii 2), Alexandru Donoiu - kata copii 3 si kumite copii 3 (-40 kg), Marius Macesanu (kumite copii 3, -35 kg), Clara Bondrescu - kumite copii 3, +40 kg si kata copii 3, Cristina Popescu (kata minicadeti);
Pe treapta a doua a podiumului au urcat Bianca Nita si Razvan Gigea la en-bu mixt (categoria copii 3). Medaliati cu bronz au fost Razvan Gigea (categoria copii 3) la kata individual masculin si Mario Radulea (categoria copii 4) la kata individual masculin.
Sambata, Romania cucerise aurul pe echipe si bronzul la trio (Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Mircea Branzea), iar vineri argintul la dans aerobic (in formula Petru Tolan Porime, Florin Nebunu, Marius Petruse, Lucian Fratiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel si Anca Surdu).
Carina Bianca Macavei (Romania) 02:16,73 2. Tatiana Perstniova (R. Moldova) 02:20,75 3. Ariana Gabriela Dodita (Sport Club Municipal Bacau) 02:24,40 50 m fluture 1.
"Sunt Bianca, locuiesc in zona Vitan Mall, am 26 de ani, prestezsex oral si normal la 200 de lei, iar pentru 100 de lei in plus fac si sex anal.
google-analytics.com